ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Enermax ανακοίνωσε την δεύτερη γενιά τροφοδοτικών REVOLUTION X't


Πριν μερικά χρόνια η Enermax είχε ανακοινώσει την σειρά τροφοδοτικών REVOLUTION X't. Πριν λίγες μέρες ανακοίνωσε την δεύτερη γενιά, την σειρά REVOLUTION X't II, η οποία περιλαμβάνει τέσσερα μοντέλα υψηλών προδιαγραφών και ενεργειακής απόδοσης.

Η σειρά έρχεται με πιστοποίηση 80 PLUS Gold, το οποίο σημαίνει ενεργειακή απόδοση έως και 92%. Τα νέα τροφοδοτικά είναι modular και εφοδιασμένα με Ιαπωνικούς πυκνωτές(105°C), διαθέτουν μία ισχυρή γραμμή των 12V και δύο έως τέσσερα καλώδια 6+2Pins PCI-E, για την τροφοδοσία μίας ή περισσοτέρων καρτών γραφικών.

large.56ec2600114b3_EnermaxREVOLUTIONXtI

Η Enermax έχει εφοδιάσει τα τροφοδοτικά της με όλα τα συνήθη συστήματα προστασίας, όπως OCP (3.3V/5V), OVP, OPP, SCP, και SIP, καθώς και κάποια άλλα μοναδικά χαρακτηριστικά όπως το CordGuard, που εξασφαλίζει ότι δεν θα τραβηχθεί από την θέση του κατά λάθος το καλώδιο τροφοδοσίας και το HeatGuard που διατηρεί σε λειτουργία τον ανεμιστήρα του τροφοδοτικού μετά το κλείσιμο του συστήματος για ένα έως δύο λεπτά, εξασφαλίζοντας την σωστότερη ψύξη του.

Τέλος, τα νέα REVOLUTION X't II διαθέτουν ανεμιστήρα Twister των 139 χιλιοστών, ο οποίος προσφέρει αθόρυβη λειτουργία και μεγάλη διάρκεια ζωής.

Δεν υπάρχουν σχόλια