ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Φήμες θέλουν την SONY να ετοιμάζει το Playstation 4.5


Φήμες θέλουν την SONY να ετοιμάζει μια αναβαθμισμένη έκδοση του Playstation 4, η οποία θα διαθέτει πολύ ισχυρότερη GPU, ικανή να προσφέρει 4K gaming και καλύτερες επιδόσεις σε Virtual Reality.

Οι φήμες αυτές προέρχονται από διάφορες επαφές του Kotaku με δημιουργούς παιχνιδιών οι οποίοι συνομιλούν με την SONY. Το νέο Playstation 4.5 ή όπως αλλιώς αυτό ονομαστεί, θεωρείται ότι θα κυκλοφορήσει αυτό το Φθινόπωρο, αλλά δεν είναι ακόμα γνωστό ποια μορφή θα έχει, αν θα είναι κάποιο επιπλέον κομμάτι hardware το οποίο θα αναβαθμίζει το υπάρχον Playstation 4 - κάτι σαν το παλιό Sega 32X - ή αν θα πρόκειται για μια νέα κονσόλα.

large.56ecf1f2d7097_Playstation4.jpg.077

Με τις κονσόλες τελευταίας γενιάς να είναι ουσιαστικά x86 PCs, η αναβάθμισή τους στο hardware, με ταυτόχρονα εγγυημένη την συμβατότητα τους με τους υπάρχοντες τίτλους, είναι μάλλον κάτι το σχετικά εύκολο για τις SONY και Microsoft. Αν λάβουμε υπόψιν και την έλευση των 14nm καρτών γραφικών, αλλά και την πιθανότητα το Virtual Reality να έχει μεγάλη επιτυχία στην αγορά, δεν θα είναι παράξενο οι εταιρίες να προετοιμάζονται ώστε να έχουν έτοιμο hardware να ρίξουν στην αγορά, αν το κρίνουν αναγκαίο και πολύ περισσότερο επικερδές.

Δεν υπάρχουν σχόλια