ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

The Division σε Πληθώρα καρτών γραφικών και Αναλύσεων

Οι servers του The Division έχουν ανοίξει εδώ και μερικά εικοσιτετράωρα και το Guru3D μας δείχνει τις επιδόσεις του τίτλου σε διάφορες GPUs.

Από ένα Game που περιλαμβάνει πολλές λεπτομέρειες και ασύγκριτα γραφικά στη πόλη της Νέας Υόρκης, θα περίμενε κανείς να δει αρκετά χαμηλά νούμερα, ειδικά σε υψηλές αναλύσεις ακόμα και με βελτιστοποιημένους ως επί το πλείστον drivers. Το Guru3D επιβεβαιώνει την πρώτη πρόταση μιας και καταφέρνει να γονατίσει αρκετές από τις κάρτες γραφικών που δοκίμασε, κάτι που φαίνεται ακόμα και από την ανάλυση 1080p. Μια R9 285 προτείνεται για gaming με τις λεπτομέρειες στο μέγιστο και σε ανάλυση 1080p ενώ όσο προχωράμε προς την κορυφή της λίστας, βλέπουμε την επικράτηση της NVIDIA με τις 980 Ti καιGTX TITAN X να βρίσκονται στη κορυφή με σχετική άνεση ξεπερνώντας τα 80FPS.

Τα πράγματα δεν δυσκολεύουν και πολύ για τις παραπάνω κάρτες σε ανάλυση 2560x1440 μιας και καταφέρνουν να σταθούν κοντά στα 60FPS καθ' όλη τη διάρκεια των δοκιμών. Η Radeon R9 290 αρχίζει να δυσκολεύεται στη συγκεκριμένη ανάλυση μιας και διατηρεί το framerate λίγο πάνω από τα 40FPS - που θεωρείται το λιγότερο που θα πρέπει να έχουμε για ευχάριστη εμπειρία. Η 380 (1792 πυρήνες - Tonga) βρίσκεται μετά βίας πάνω από τα 30FPS δυσχεραίνοντας την εμπειρία κατά πολύ, όμως μπορούμε να έχουμε ισορροπημένες επιδόσεις κλείνοντας το Antialiasing
Περνώντας στην ανάλυση 4K οι 980 Ti και TITAN X αρχίζουν να δείχνουν σημάδια "κόπωσης" όμως εξακολουθούν να βρίσκονται στη κορυφή της λίστας, ακολουθούμενες από την Fury X με μόλις 1 και 2 FPS αντίστοιχα. Από τη μέση σχεδόν του chart και έπειτα, βλέπουμε πως οι περισσότερες κάρτες δεν μπορούν να διατηρήσουν ένα σταθερό framerate.

Σε mutli GPU διαρρυθμίσεις, εκτός της καλής υποστήριξης που έχει ο τίτλος, έχει παρατηρηθεί flickering σε κάρτες της AMD και stuttering σε SLI με κάρτες της NVIDIA.




Το The Division σε Πληθώρα καρτών γραφικών και Αναλύσεων

Δεν υπάρχουν σχόλια