Ads Top

Ο PM971 BGA SSD της Samsung έρχεται σε Smartphones/Tablets

Με μέγεθος μικρότερο από μια SD κάρτα μνήμης, οι νέοι BGA SSD της εταιρίας, περιλαμβάνουν τον ελεγκτή και τις NAND σε ένα πακέτο και σχεδιάζεται ειδικά για φορητές συσκευές.

Η Samnsung θέλει να βελτιώσει τον αποθηκευτικό χώρο των μελλοντικών φορητών συσκευών με τον νέο PM971 SSD, που κατασκευάζεται με το BGA form factor (με πιθανότατα MLC NAND) κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει να κολληθεί σε ένα κύκλωμα και να παραμείνει εκεί μέχρι το τέλος της ζωής του. Τα θετικά από τη χρήση των SSD στα smartphones και τα tablets μας όμως είναι οι υψηλότερες ταχύτητες ανάγνωσης εγγραφής που μπορούν να ξεπεράσουν τα 1500MBps και 600MBps αντίστοιχα. Επιπλέον, τα IOPS ανέρχονται σε 190K για την ανάγνωση και τα 150K για την εγγραφή των δεδομένων. 
Ένα εξίσου σημαντικό χαρακτηριστικό είναι η χωρητικότητα, μιας και η Samsung "προβλέπει" μοντέλα έως και 512GB, ξεκινώντας από τα 128GB έχοντας ως ενδιάμεσο σταθμό τα 256GB. Το BGA chip που περιλαμβάνει όλον αυτόν των χρήσιμο αποθηκευτικό χώρο, έχει μέγεθος μικρότερο από μια κάρτα μνήμης SD και έτσι οι κατασκευαστές μπορούν να το υιοθετήσουν ακόμη και σε πιο λεπτά smartphones, πόσο μάλλον σε tablets.Ο PM971 BGA SSD της Samsung έρχεται σύντομα σε Smartphones/Tablets

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.