ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

HP EliteBook 8540W με Core i7

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κυκλοφορήσει η HP επίσημα ένα νέο δυνατό φορητό με επεξεργαστή Core i7 και καλή κάρτα γραφικών, το HP EliteBook 8540W. Το HP EliteBook 8540W αποτελεί ένα ιδιαίτερα ισχυρό σταθμό εργασίας για χρήστες που θέλουν ο φορητός τους να έχει την ισχύ να ανταποκρίνεται σε κάθε είδους εφαρμογή. Διαθέτει οθόνη 15 ιντσών, είναι κατασκευασμένο με στρατιωτικές προδιαγραφές με βάση το πρότυπο MIL-STD 810g για να ανταπεξέλθει σε δονήσεις, σκόνη, υγρασία, μεγάλο υψόμετρο και υψηλές ή/και χαμηλές θερμοκρασίες.
Η περιοχή του palm rest είναι κατασκευασμένη από ειδικά επεξεργασμένο αλουμίνιο το οποίο έχει μέχρι και έξι φορές μεγαλύτερη αντοχή στις γρατσουνιές από άλλους φορητούς, οι μεντεσέδες που ανοιγοκλείνουν την οθόνη είναι επίσης ειδικά κατασκευασμένοι από ειδικό μεταλλικό κράμα για υψηλή αντοχή.
Ο επεξεργαστής του είναι Intel Core i7, ενώ τα γραφικά του δίνουν ιδιαίτερα υψηλή απόδοση, μέχρι και τέσσερις φορές μεγαλύτερη απόδοση σε επεξεργασία video και 3D εφαρμογές. H ηχητική του απόδοση είναι σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα. Το HP EliteBook 8540W θα είναι διαθέσιμο μέχρι το τέλος του μήνα, με τιμή που ξεκινάει από τα 1705 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια