ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Samsung Shark: νέα κινητά για …πρωτάρηδες

Η Samsung έχει στα σκαριά μια νέα κολεξιόν για αρχάριους. Όπως αναφέρει το αμερικανικό site Mobileburn.com, τρία νέα μοντέλα αυτής σειράς Shark που έχουν σχεδιαστεί για ... πρωτάρηδες, θα μπουν στην αγορά λίαν συντόμως. Και είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις, έχουν κυκλοφορήσει, ήδη, στο Web φωτογραφίες και στοιχεία γι΄ αυτά τα νέα μοντέλα.
Έτσι τα κινητά της σειράς Shark θα προσφέρουν με ένα κλικ πρόσβαση σε δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης, όπως είναι τα Facebook, Twitter κ.λπ. Θα είναι διαθέσιμα προς πώληση μέσα στο Γενάρη, σε τιμές που δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί.
Το πρώτο εξ αυτών, το Samsung S5350 θα έχει διαστάσεις 115x47x12mm. Προσφέρει, επίσης, μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή των 3,2MPixels, ραδιόφωνο FM, Bluetooth 2.1 και 100MB εσωτερική μνήμη (η οποία μπορεί να διευρυνθεί με τη χρήση καρτών μνήμης microSD).
To δεύτερο, ήτοι το Samsung S5550, θα διαθέτει συρόμενο πληκτρολόγιο και θα μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες στα 5MPixels. Θα είναι, επίσης, εξοπλισμένο με μια οθόνη AMOLED των 2,2". Κατά τα άλλα θα υποστηρίζει το Bluetooth 2.1, ενώ η μνήμη του θα μπορεί να επεκταθεί με κάρτες μνήμης. Το τρίτο, το Samsung S3550, θα διατίθεται παρομοίως με συρόμενο πληκτρολόγιο, ενώ θα διαθέτει και μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή των 2MPixels και το Bluetooth 2.1.
ΠΗΓΗ:mobileburn.com

Δεν υπάρχουν σχόλια