ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τα κινητά των διακοπών...

Πριν φύγουμε για τις διακοπές, καλό είναι να φροντίσουμε ώστε να είμαστε κατάλληλα εξοπλισμένοι και έτοιμοι. Η πιο σημαντική συσκευή που πάντα έχουμε μαζί μας και μας κρατάει σε επαφή με τις δουλειές και την επικαιρότητα είναι το κινητό μας τηλέφωνο, για τον λόγο αυτόν δεν είναι κακή ιδέα να δούμε τι προτείνει η αγορά για το καλοκαίρι.
Υστερα από μια «στεγνή» από νέες συσκευές χρονιά, το φετινό καλοκαίρι οι κατασκευαστές έχουν ρίξει όλα τους τα όπλα στη μάχη και οι προτάσεις είναι πάρα πολλές. Ιδιαίτερα δημοφιλή τους καλοκαιρινούς μήνες είναι τα κινητά που διακρίνονται για την αντοχή και την αυτονομία τους, ώστε να μπορεί κανείς να τα έχει μαζί του στην παραλία. Επίσης, πάρα πολλοί προτιμούν φωτογραφικά κινητά, ώστε να μη χρειάζεται να κουβαλούν μαζί τους και φωτογραφική μηχανή. Αν λάβουμε υπόψη ότι πλέον υπάρχουν μοντέλα με αισθητήρα ανάλυσης 8-12 Μegapixels, πραγματικά δεν υπάρχει λόγος για να μην κάνει κάποιος μια τέτοια επιλογή.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν και τα κινητά τηλέφωνα που προσφέρουν πολλές ευκολίες επικοινωνίας μέσα από διάφορες τεχνολογίες, συνδυάζοντας τα SΜS, τα e-mail, τα μηνύματα του Facebook ή το Skype σε ενιαίο περιβάλλον. Το δικό τους κοινό έχουν βέβαια και τα πιο ακριβά, έξυπνα και επαγγελματικά κινητά, τα οποία προσφέρουν παρόμοιες δυνατότητες με έναν υπολογιστή. Με νέα λειτουργικά συστήματα, χιλιάδες εφαρμογές, πολύ γρήγορους επεξεργαστές και εντυπωσιακή εμφάνιση, ξεχωρίζουν σαφώς από τον ανταγωνισμό.
ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ
Η παραπάνω φωτογραφία-διαφήμιση επιβεβαιώνει τις φήμες περί ύπαρξης θύρας microUSB, υποδοχή για ακουστικά με καρφί 3.5 χιλιοστών, υποστήριξη 3G δικτύων, θύρα για microSD και έχει πάχος μόλις 11 χιλιοστών! Το αρκετά πλούσιο και δυνατό σε πολλά σημεία C7-00 αναμένεται να κυκλοφορήσει μετά το Nokia N8 και να είναι στα ράφια των μαγαζιών το τέταρτο τρίμηνο του χρόνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια