ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Velvet UI για MeeGo tablets

Το 2010 και το 2011 θα είναι σίγουρα η μεγάλη επανάστασηστο χώρο των Tablet. Μπορούμε να περιμένουμε να δούμε μια ευρεία ποικιλία νέων συσκευών να κυμαίνονται από 5 έως 12 ίντσες σε λειτουργικά συστήματα, όπως το MeeGo, Android και Windows 7. Τι είδους εμπειρίες χρήσης θα προσφέρουν αυτές τις συσκευές;
Από τη μία πλευρά έχουμε τις εταιρείες που ρίχνουν τα UIs των smartphones στα tablets. Από την άλλη έχουμε εταιρείες να παρέχουν την πλήρη desktop εμπειρία σε tablet μεγέθη. Πιστεύουμε ότι και οι δύο προσεγγίσεις θα οδηγήσουν σε όχι ολοκληρωμένα user experiences.
Για παράδειγμα, ο συντελεστής tablet μορφής είναι τέλειος για media κατανάλωση και αυτό θα μπορούσε να είναι έκδηλο από το UI. Η TAT αναγνωρίζει τα tablets ως ένα ριζικά διαφορετικό τύπο συσκευής - προσωπική και φορητή όμως ισχυρή και δημιουργική. Είμαστε τώρα σε μια προσπάθεια να σχεδιαστούν φανταστικά UIs που έχουν βελτιστοποιηθεί για έναν τέτοιο τύπο συσκευής.
Παρακολουθήστε το βίντεο για να δείτε το Velvet - ένα UI παιχνιδιάρικης έννοιας για τα MeeGo tablets από τη ΤΑΤ και τη Wind River. Με πλήρη υποστήριξη για 3D γραφικά και φωτοσκιάσεις, το ΤΑΤ Cascades παρέχει τη δυνατότητα εκπληκτικών UIs για MeeGo, Android και άλλα tablet OSs.

Δεν υπάρχουν σχόλια