ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

StreamTV Elocity A7 tablet με Tegra 2

Δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν είχαμε ακούσει ποτέ για τη StreamTV, αλλά η εταιρεία έπρεπε να πει ότι πρόκειτε για "Tegra 2 Android Froyo tablet" για να συναντηθούμε μαζί τους στη Νέα Υόρκη νωρίτερα σήμερα. Το Elocity A7 - ουσιαστικά είναι ένα εκ νέου χαρακτηριστικό γνώρισμα του Compal's NAZ-10– θα το βρείτε στο Amazon και από αυτά που είδαμε κατά τη διάρκεια της ωριαίας επίδειξης μπορεί να είναι υποψήφιο για τα 399$ σας. Το 7-ιντσών tablet έχει μια 800x480 capacitive touchscreen με πολύ καλή απόκριση - ναι, το multitouch δούλεψε στο πρόγραμμα περιήγησης και στις φωτογραφίες – και με μια εμπρόσθια 1.3 megapixel κάμερα. Κάναμε μια γρήγορη Fring βιντεοκλήση με ένα από τα άλλα tablets στην αίθουσα, αλλά μάλλον είχε καθυστερήσεις στο 3G.
Γύρω από το tablet υπάρχει μια υποδοχή κάρτας SD μαζί με USB και HDMI θύρες, με τη τελευταία να αποδεικνύεται πολύ βολική για να συνδέσουμε στο tablet μια 22-ιντσών HDTV και να παρακολουθήσουμε ένα εξαιρετικά ομαλό 1080p κλιπ. (Σε ευχαριστούμε 1GHz Tegra II-720 CPU!) Επίσης παίξαμε ένα παιχνίδι αγώνων, το Asphalt 5, αλλά το σύστημα διεύθυνσης accelerometer δεν ανταποκρινόταν και πάρα πολύ καλά. Πέρα από αυτό, έχουμε να πούμε ότι στο σύνολο η εμπειρίας μας από το tablet ήταν αρκετά καλή αλλά η μονάδα που είδαμε έτρεχε Android 2.1.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της SteamTV λέει ότι θα διατεθούν μόνο Android 2.2 μονάδες τον Οκτώβρη με το συμπληρωματικό GetJar app store δεδομένου ότι δεν μπορεί να φέρει το Marketplace της Google, λόγω περιορισμών. Μας λέει επίσης ότι θα περιλαμβάνει καλώδιο HDMI και ασύρματο πληκτρολόγιο, όλα στη τιμή των 399$. Ολα αυτά ακούγονται μάλλον ενθαρρυντικά, αλλά τα ίδια θα κάνουν και όλα αυτά τα μελλοντικά Android tablets!

Πηγές; bytheway, techpowerup

Δεν υπάρχουν σχόλια