ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η SE με Android PlayStation smartphone!

Έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία ότι η Sony Ericsson ετοιμάζει ένα Android smartphone με το λογότυπο PlayStation. Διάφορες τεχνολογικές ιστοσελίδες παρέχουν αρκετές τεχνικές λεπτομέρειες και ισχυρίζονται ότι οι πληροφορίες τους προέρχονται από έγκυρες πηγές, οπότε κατά πάσα πιθανότητα δεν απέχουμε μακριά από μία τέτοια συσκευή.
Η συσκευή μοιάζει αρκετά με ένα PSP Go ή κάποιο άλλο τυπικό slide phone, με τα γνώριμα gamepad controls αντί για το πληκτρολόγιο QWERTY. Η οθόνη θα έχει μέγεθος περίπου 4” WVGA, και μπορεί να περιλαμβάνει κάμερα 5MP. Το λειτουργικό σύστημα θα είναι το Android 3.0 Gingerbread και θα δημιουργηθεί ξεχωριστό app store, το οποίο εάν αποδώσει ικανοποιητικά θα επεκταθεί και στα υπόλοιπα Android smartphones.
Ήδη λέγεται ότι η Sony ετοιμάζει εκδόσεις για τα God of War και LittleBigPlanet, ενώ είναι πολύ πιθανό να το δούμε στην αγορά τον Οκτώβριο! Το D-pad είναι εδώ, αλλά αντί για το μικρό joystick, η συσκευή θα έχει αυτό που περιγράφεται ως "long touch pad" για τα analog controls, μαζί με τα standard κουμπιά PSP και τα κουμπιά ώμου. Το τηλέφωνο διαθέτει μια μεγάλη οθόνη, μεταξύ 3.7 και 4.1 ιντσών WVGA ή με καλύτερη ανάλυση, μια φωτογραφική μηχανή 5 megapixel που λέγεται ότι μπορεί να μην είναι η οριστική και θα υπάρχει πιθανώς ένας 1GHz Snapdragon CPU

Δεν υπάρχουν σχόλια