ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Desire HD και Desire Z αλλά και νέα tablet..

Όπως διέρρευσε από το σύστημα μηχανοργάνωσης της γερμανικής Vodafone, η HTC ετοιμάζει δύο νέα smartphones, με ονομασίες πιθανότατα, Desire HD και Desire Z. Φυσικά τα κινητά θα εμφανιστούν λογικά κοντά στο φθινόπωρο οπότε και θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες για το τι μας ετοιμάζει η γνωστή μεγάλη εταιρεία.
Τα δύο κινητά θα είναι διαφορετικά από το HTC Desire, μιας και το HTC Desire HD θα μοιάζει περισσότερο στο HTC EVO και θα έχει οθόνη 4.3 ιντσών, ενώ θα τραβάει βίντεο 720p.
Για το HTC Desire Z δυστυχώς δεν έχουμε περισσότερες πληροφορίες.
Σύμφωνα με φήμες η Viewsonic ετοιμάζει πυρετωδώς ένα tablet βασισμένο σε Android για άμεση παρουσίαση.
ΚΑΙ ΝΕΟ ANDROID TABLET ΕΝΟΨΕΙ...
Η γνωστή εταιρεία για την κατασκευή οθονών LCD και τελευταία και netbooks προφανώς έχει αποφάσισε να μπει στην αγορά των tablets αφού σχεδιάζει ένα tablet με οθόνη αφής 7 ιντσών βασισμένο επάνω στο Android 2.2 - Froyo. Η συσκευή αναμένεται να διαθέτει και δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυα GSM/UMTS, για βιντεοκλήσεις, ίσως και δεδομένα, ενώ μαζί θα έρχεται με δύο κάμερες, μια στην πίσω πλευρά στα 3 ή 5MPixels και μια εμπρός. Η τιμή της ταμπλέτας στην Αγγλία αναμένεται να είναι μεταξύ 300 και 400 λιρών και επίσημη παρουσίαση μέσα στο επόμενο δίμηνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια