ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νέες Flip UltraHD και MinoHD

Ανανέωση για τις Flip, τις compact ψηφιακές βιντεοκάμερες που τόσο αγαπήσαμε, και πλέον έχουν εξαγοραστεί από τη Cisco Systems, που ανακοίνωσε σήμερα νέα μοντέλα. Οι νέες Flip ανήκουν στις σειρές UltraHD και MinoHD.
Η σειρά Ultra HD διαθέτει πλέον μοντέλα στα 4 και τα 8GB. Η πρώτη «αιχμαλωτίζει» μία ώρα video στα 30fps με ανάλυση 720p και η δεύτερη 2 ώρες στα 720p/60fps. Το μοντέλο των 8GB (Ultra HD 2) είναι 20% ελαφρύτερο, ενώ διαθέτει δυνατότητα σταθεροποίησης εικόνας, καθώς και ένα FlipPort expansion port για τα συμβατά αξεσουάρ «Designed for Flip » που ανακοινώθηκαν επίσης σήμερα.
Η σειρά MinoHD διαθέτει επίσης σταθεροποιητή εικόνας και υποστηρίζει video mode 720p/60 frames. Κυκλοφορεί σε έκδοση 4GB (ασημί) και 8GB (μαύρη). Μπορείτε να βρείτε τις Flip σε κάποια online καταστήματα με αποστολή στην Ελλάδα. Αν τώρα έχετε «θείο στην Αμερική», μπορείτε να τις παραγγείλετε από το web site http://store.theflip.com/en-us/ και να τις προσωποιήσετε, αν το επιθυμείτε, με διαφορετικά design ή ανεβάζοντας μια φωτογραφία της επιλογής σας.
Πηγή: digitallife

Δεν υπάρχουν σχόλια