ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Orion Samsung με 1GHz διπλού πυρήνα

Θεωρούμε ακόμα τον Hummingbird επεξεργαστή της Samsung να είναι μεταξύ των πολύ καλύτερων για φορητούς υπολογιστές, αλλά σήμερα το πρωί ίδια η Sammy επιτάχυνε τις διαδικασίες για να θεωρηθεί παλαιάς τεχνολογίας πολύ γρήγορα.
Η πρόσφατη ανακοίνωση του dual-core Orion υπόσχεται να μας "μαστιγώσει όλους μας σε μια φρενίτιδα συναισθηματικής διέγερσης" με "5 φορές την απόδοση των γραφικών 3D σε σχέση με την προηγούμενη γενιά επεξεργαστών από τη Samsung,", 1080p video κωδικοποίηση και αποκωδικοποίηση σε 30fps, ενσωματωμένο GPS, έναν εγγενή τριπλό ελεγκτή display, καθώς και ένα on-chip HDMI 1.3a interface.
Αυτά τα δύο τελευταία σημεία σημαίνουν ότι μπορείτε να οδηγείτε δύο οθόνες στη mobile συσκευή σας ενώ θα μπορείτε να τροφοδοτείτε και μία τρίτη, όπως είναι μια τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας, όλα χάρη στο παντοδύναμο τσιπ του εσωτερικού της.
Η διαθεσιμότητα έρχεται αργά το τρέχον έτος, με τη μαζική παραγωγή που καθορίζεται για το πρώτο εξάμηνο του 2011. Το να λέμε ότι είμαστε ανυπόμονοι θα ήταν μια τεράστια συγκρατημένη περιγραφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια