ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Huawei με την Google φέρνει το IDEOS

Η Huawei ανακοίνωσε σήμερα το λανσάρισμα του IDEOS TM, ενός προσιτού Smartphone που λειτουργεί με την τελευταία έκδοση Android TM 2,2 (γνωστή και ως “Froyo”). Η τιμή του Smartphone κυμαίνεται από 100 $ μέχρι 200 $, ανάλογα με την αγορά. Το IDEOS που επανακαθορίζει την έννοια «entry-level» συνδυάζοντας υψηλή ποιότητα υλικών (hardware) και λογισμικού (software) με υψηλή σχέση τιμής/απόδοσης, θα κυκλοφορήσει σε πολλές χώρες σε όλη την Ευρώπη, τη Ασία και την Βόρεια και τη Λατινική Αμερική.
Το εργονομικά σχεδιασμένο IDEOS παρέχει διάφορους τρόπους πρόσβασης στο Διαδίκτυο, όπως WCDMA +WiFi dual network, με ταχύτητες downlink άνω των 7,2Mb/s. Έτσι προσφέρει οπουδήποτε κινητές ευρυζωνικές υπηρεσίες. Η συσκευή μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και ως router WiFi έως και σε οκτώ συσκευές συγχρόνως. Έτσι το IDEOS γίνεται μια ολοκληρωμένη λύση διάφορες επιλογές ασύρματης διασύνδεσης.
Το IDEOS διατίθεται σε μαύρο, κίτρινο, μπλε, και μωβ χρώμα, ενώ με την τεχνολογία Android 2.2, δεν είναι απλά γρήγορο, αλλά μπορεί επίσης να υποστηρίξει εφαρμογές όπως κλήσης φωνής, φωνητικής πλοήγησης, και την δυνατότητα λήψης εφαρμογών από την κάρτα SD. Με περισσότερες από 70.000 εφαρμογές διαθέσιμες από το Android MarketTM, το IDEOS προσφέρει μια ευρεία γκάμα από επικοινωνιακές, ψυχαγωγικές, επαγγελματικές, και οικονομικές εφαρμογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια