ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

IDEOS: πρώτο Android smartphone της Huawei

Η Huawei ανακοίνωσε σήμερα το IDEOS, ένα οικονομικό smartphone που λειτουργεί με την τελευταία έκδοση του Android (την 2.2, γνωστή και και ως “Froyo”). Το νέο κινητό θα κοστίζει 100-200 δολάρια και υπόσχεται να συνδυάσει την υψηλή ποιότητα υλικών (hardware) και λογισμικού (software). Θα κυκλοφορήσει σε πολλές χώρες σε όλη την Ευρώπη, τη Ασία και τη Βόρεια και τη Λατινική Αμερική.
Το εργονομικά σχεδιασμένο IDEOS παρέχει διάφορους τρόπους πρόσβασης στο Διαδίκτυο, όπως WCDMA +WiFi dual network, με ταχύτητες downlink άνω των 7,2Mb/s. Έτσι προσφέρει οπουδήποτε κινητές ευρυζωνικές υπηρεσίες. Η συσκευή μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και ως router WiFi έως και σε οκτώ συσκευές συγχρόνως. Έτσι το IDEOS γίνεται μια ολοκληρωμένη λύση διάφορες επιλογές ασύρματης διασύνδεσης. Το IDEOS διατίθεται σε μαύρο, κίτρινο, μπλε, και μωβ χρώμα, ενώ με το Android 2.2, δεν είναι απλά γρήγορο, αλλά μπορεί επίσης να υποστηρίξει εφαρμογές όπως κλήσης φωνής, φωνητικής πλοήγησης, και τη δυνατότητα λήψης εφαρμογών από την κάρτα SD.
Ο κ. Kevin Tao, Διευθύνων Σύμβουλος του τομέα Συσκευών της Huawei, δήλωσε σχετικά, “η δημοτικότητα των smartphone είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες που ωθούν κόσμο προς μια ‘Χρυσή Εποχή για την Κινητή Ευρυζωνικότητα,’ η οποία συνδέεται και με την στρατηγική της Google για το κινητό internet. Είμαστε υπερήφανοι για την επίτευξη του στόχου που θέσαμε στις αρχές του 2010, για την ανάπτυξη μιας συσκευής smartphone κόστους $150 που θα προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία στον χρήστη. Το IDEOS είναι μια προσιτή επιλογή που σχεδιάστηκε για να χαμηλώσει τον πήχη στην απόκτηση smartphone και να δώσει σε οποιονδήποτε την δυνατότητα για κινητή σύνδεση στο internet.”

Δεν υπάρχουν σχόλια