ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Motorola dual SIM κινητά στην Ευρώπη

Η εταιρία ΓΕΡΜΑΝΟΣ φαίνεται ότι θα φέρει στην Ευρώπη δύο νέα κινητά dual SIM της Motorola, τα EX115 και EX128. Αμφότερα δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα, ενώ είναι τα πρώτα dual SIM κινητά της Motorola στην ευρωπαϊκή αγορά. Συγκεκριμένα, η είδηση μας έρχεται από το κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στη Ρουμανία, με επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας την 18η Οκτωβρίου, και ήδη δέχεται προπαραγγελίες.
Το Motorola EX128 είναι μία συσκευή touchscreen με κόστος €120, ενώ το Motorola EX115 έχει κανονική οθόνη, με πλήρες πληκτρολόγιο QWERTY, GSM/GPRS, Bluetooth 2.1, υποδοχή ακουστικών 3.5mm, κάμερα 3MP και κοστίζει €95. Πάντως ο σχεδιασμός τους μας αρέσει πολύ απο ότι στο παρελθόν απο τα άκομψα κινητά της, ενώ στο μοντέλο με οθόνη αφής το περιβάλλον εργασίας είναι αισθητικά ποιοτικό και με τέτοια τιμή θα πάει τρέλλα...
Μετά τη Nokia, τώρα και η Motorola εισέρχεται στην αγορά των κινητών dual SIM, με αποτέλεσμα να αυξάνεται η πίεση στη Samsung, αν και μέχρι στιγμής είναι ο σημαντικότερος κατασκευαστής τέτοιων τηλεφώνων, με περισσότερα από 10 μοντέλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια