ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

MSI, OC μητρικές στην Computex 2014

Η MSI αναμένεται να παρουσιάσει ένα πλήρες lineup με Overclocking μητρικές στην φετινή Computex.

Η MSI είναι ενθουσιασμένη με το νέο lineup των overclocking μητρικών που θα παρουσιάσει στην φετινή Computex ευελπιστώντας να σπάσει μερικά World Records. Οι νέες μητρικές είναι προετοιμασμένες για σκληρή μεταχείριση ενώ διαθέτουν υδρόψυκτα VRM coolers δίνοντας τις καλύτερες επιδόσεις σε power users και enthusiasts για να ξεζουμίσουν κάθε ρανίδα ισχύος από τον υπολογιστή τους.
Η Z97 XPOWER AC είναι η καλύτερη OC Μητρική της εταιρείας, εξοπλίζεται με τα Military Class 4 components που προσδίδουν μια ξεχωριστή ποιότητα στην μητρική ενώ της χαρίζουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Επιπρόσθετα, κάθε overclocker θα αγαπήσει το Delid Die Guard, ένα μηχανισμό για εύκολο delid - αφαίρεση του IHS ενός επεξεργαστή - με σκοπό υψηλότερους χρονισμούς και χαμηλότερες θερμοκρασίες.
Η MSI εξοπλίζει την Z97 XPOWER AC με αρκετά features όπως overclocking knobs, V-Check points, διπλό BIOS, debug LED, Ceasefire (switches για τις κάρτες γραφικών) ενώ συνοδεύεται και από πλούσιο overclocking software για καλύτερη παραμετροποίηση του hardware. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την συγκεκριμένη σειρά μητρικών της MSI, επισκεφθείτε τον σύνδεσμο εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια