ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Cougar 700M Gaming Mouse Review

Η Cougar είναι μια εταιρία η οποία είναι γνωστή για την παραγωγή και διάθεση προϊόντων υπολογιστών όπως τροφοδοτικά και κουτιά υπολογιστών. Πάντα το target group της εταιρίας ήταν ο χώρος του gaming και τα προϊόντα τα οποία παρήγαγε, το έκανε έχοντας στο μυαλό αυτό το κομμάτι της αγοράς. Πρόσφατα η εταιρία επεκτάθηκε και στην παραγωγή περιφερειακών υπολογιστών με γνώμονα πάντα το κομμάτι της αγοράς που προαναφέραμε. Τους gamers.
Cougar 700M Review

Στον πάγκο μας σήμερα βρίσκεται το ποντίκι Cougar 700M, το οποίο από την πρώτη ματιά μπορεί κάποιος να καταλάβει ότι δεν προορίζεται για το ευρύ κοινό. Ο σχεδιασμός του είναι αντισυμβατικός και πέρα από τις νόρμες που η πλειοψηφία έχει συνηθίσει και βέβαια είναι ένα περιφερειακό το οποίο δεν θα το βρείτε στα γραφεία του ΚΕΠ της γειτονιάς σας ή στο γραφείο του προϊσταμένου σας.

Το Cougar 700M είναι το δεύτερο ποντίκι στη σειρά προϊόντων της εταιρίας και χαρακτηρίζεται από την αρθρωματική του διάταξη. Ο σχεδιασμός του έγινε με την τοποθέτηση κομματιών με διαφορετική λειτουργικότητα το καθένα πάνω σε ένα στιβαρό σώμα αλουμινίου, πράγμα το οποίο αυξάνει την λειτουργικότητα του ποντικιού χωρίς να κάνει εκπτώσεις στην αίσθηση που αφήνει κατά τη χρήση του. Η σχεδιαστική ομάδα της Cougar έχει κάνει πολύ καλή δουλειά μιας και ο σχεδιασμός του έχει λάβει υπόψη πολλές μικρές λεπτομέρειες οι οποίες συνθέτουν ένα πολύ καλό προϊόν το οποίο και θα σας παρουσιάσουμε παρακάτω.

Δεν υπάρχουν σχόλια