ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αρκετά προβλήματα φαίνεται ότι αντιμετωπίζει η Qualcomm, όσον αφορά την παραγωγική διαδικασία των διαφόρων SoCs της. Πιο συγκεκριμένα το Snapdragon 810 SoC αρχιτεκτονικής 64 bit θα κάνει το ντεμπούτο του σε πολλές μελλοντικές high-end συσκευές, όπως το Samsung Galaxy S6, οπότε τα προβλήματα στην παραγωγή που αντιμετωπίζει η εταιρεία, μπορεί εύκολα να την εκτροχιάσει και να βγει εκτός προγραμματισμού. Ωστόσο από τη μεριά της αρνείται τις κατηγορίες αυτές και υποστηρίζει ότι ο επεξεργαστής Snapdragon 810 θα μπορέσει να παραχθεί σε ικανοποιητικές μονάδες έτσι ώστε να τον δούμε στο εσωτερικό πολλών συσκευών που θα κάνουν το ντεμπούτο τους, τους επόμενους έξι μήνες. Ωστόσο φαίνεται ότι και ο Snapdragon 615 αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα σχεδιασμού. Το συγκεκριμένο SoC δεν έχει βρει σημαντική απήχηση στην αγορά, καθώς οι κατασκευαστές συσκευών φαίνεται ότι στρέφονται στην Media-Tek για μεσαίου κόστους 64 bit SoCs. Αν οι φήμες αυτές, σχετικά με τους Snapdragon 810 και Snapdragon 615 αποδειχθούν αληθείς, το 2015 έχει ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε την αγορά. Εξάλλου, μεγάλος αριθμός συσκευών, εξοπλίζονται με τους επεξεργαστές της Qualcomm. Αν αυτή εγκαταλείψει την αγορά, ή φύγει έστω και λίγο από το προσκήνιο, τότε οι μόνες κατασκευάστριες εταιρείες επεξεργαστών θα είναι η Apple και η Samsung.


Αρκετά προβλήματα φαίνεται ότι αντιμετωπίζει η Qualcomm, όσον αφορά την παραγωγική διαδικασία των διαφόρων SoCs της. Πιο συγκεκριμένα το Snapdragon 810 SoC αρχιτεκτονικής 64 bit θα κάνει το ντεμπούτο του σε πολλές μελλοντικές high-end συσκευές, όπως το Samsung Galaxy S6, οπότε τα προβλήματα στην παραγωγή που αντιμετωπίζει η εταιρεία, μπορεί εύκολα να την εκτροχιάσει και να βγει εκτός προγραμματισμού.
Ωστόσο από τη μεριά της αρνείται τις κατηγορίες αυτές και υποστηρίζει ότι ο επεξεργαστής Snapdragon 810 θα μπορέσει να παραχθεί σε ικανοποιητικές μονάδες έτσι ώστε να τον δούμε στο εσωτερικό πολλών συσκευών που θα κάνουν το ντεμπούτο τους, τους επόμενους έξι μήνες. Ωστόσο φαίνεται ότι και ο Snapdragon 615 αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα σχεδιασμού.

Το συγκεκριμένο SoC δεν έχει βρει σημαντική απήχηση στην αγορά, καθώς οι κατασκευαστές συσκευών φαίνεται ότι στρέφονται στην Media-Tek για μεσαίου κόστους 64 bit SoCs. Αν οι φήμες αυτές, σχετικά με τους Snapdragon 810 και Snapdragon 615 αποδειχθούν αληθείς, το 2015 έχει ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε την αγορά.

Εξάλλου, μεγάλος αριθμός συσκευών, εξοπλίζονται με τους επεξεργαστές της Qualcomm. Αν αυτή εγκαταλείψει την αγορά, ή φύγει έστω και λίγο από το προσκήνιο, τότε οι μόνες κατασκευάστριες εταιρείες επεξεργαστών θα είναι η Apple και η Samsung.

Δεν υπάρχουν σχόλια