ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Angelbird SSD wrk Series:


H Angelbird, ένας κατασκευαστής SSD δίσκων με έδρα την Αυστρία, παρουσίασε προσφάτως δυο νέους SSDs, γνωστοί με την κωδική ονομασία SD wrk και SSD wrk for Mac με χωρητικότητες που φθάνουν το 1TB. Ο μεγάλος αποθηκευτικός χώρος των συγκεκριμένων SSDs σε συνδυασμό με τις υψηλές επιδόσεις τους αλλά και οι μικρές διαστάσεις τους, τα καθιστούν ως την ιδανικότερη επιλογή για την αναβάθμιση ενός Mac, MacBook, MacBook pro, PC ή Notebook.
Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι έρχονται με SATA 3.1 6Gb/s interface αλλά είναι πλήρως συμβατοί με προηγούμενες εκδόσεις του συγκεκριμένου προτύπου επικοινωνίας. Η σειρά SSD wrk φέρει SMI 2246EN controller και οι μέγιστες ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής φθάνουν τα 564 and 456 megabytes το δευτερόλεπτο. Τα μοντέλα αποθηκευτικού χώρου 1TB προσφέρουν 72.000 IOPS. Με ύψος μόλις 7 χιλιοστών αποτελούν την ιδανικότερη λύση για το πιο λεπτό laptop/notebook.

Από την μεριά του το SSD wrk for Mac μπορεί να αποτελέσει την ιδανική επιλογή για την αναβάθμιση παλαιότερων μοντέλων της Apple. Συγκεκριμένα το drive έρχεται με εγγενή υποστήριξη TRIM, ενώ δεν είναι απαραίτητη η εγκατάσταση οποιουδήποτε άλλου λογισμικού ή drivers. Καλύπτεται από εγγύηση πέντε χρόνων.
Είμαστε ιδιαιτέρως ικανοποιημένοι από την διάθεση δυο νέων μοντέλων SSD δίσκων, καλύπτοντας με αυτόν τον τρόπο όλες τις ανάγκες των καταναλωτών, δήλωσε ο Roman Rabitsch, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας. Οι τιμές τους έχουν διαμορφωθεί στα 599.99 δολάρια Αμερικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια