ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Φήμες θέλουν την Apple να σχεδιάζει τους δικούς της Servers

Σύμφωνα με νέες αναφορές που κάνουν εδώ και λίγα λεπτά τον γύρο του διαδικτύου, η Apple θα σχεδιάσει τους δικούς της servers (μερικώς φυσικά) για τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια των δεδομένων της και των πελατών της.
Επίσης, οι φήμες αναφέρουν πως η Apple, είχε σταματήσει τις παραγγελίες που είχε κάνει από τον προμηθευτή της εξετάζοντας κάθε υποσύστημα για τυχόν τρύπες ασφαλείας πριν περάσουν τα κεντρικά της γραφεία. Όλα αυτά φαίνεται πως ήρθαν στο φως μετά την είδηση πως η National Security Agency (aka NSA) προσθέτει επιπλέον κώδικα και ολοκληρωμένα κυκλώματα σε συσκευές, πριν αυτές φτάσουν στα τελικά χέρια των πελατών, δημιουργώντας τρύπες ασφαλείας και χρησιμοποιώντας τες προς όφελός της. 
Η κίνηση όμως παρόλο που μπορεί να έχει διαφορετικά κίνητρα, όπως για παράδειγμα την καλύτερη αποδοτικότητα των servers κάτι που έχουν κάνει ήδη ο ιFacebookGoogle, Microsoft, ενδέχεται να τροφοδοτείται από το γεγονός της "κόντρας" της με την Αμερικανική κυβέρνηση, για το εάν θα διαθέσει το πολυσυζητημένο "backdoor" για το ξεκλείδωμα του iPhone που χρησιμοποίησε ένας τρομοκράτης.



Φήμες θέλουν την Apple να σχεδιάζει τους δικούς της Servers

Δεν υπάρχουν σχόλια