ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το Messenger ενσωματώνει επιλογή κοινοποίησης τραγουδιών από το Spotify

Το Messenger του Facebook επέλεξε το Spotify ως αφετηρία της μουσικής ενσωμάτωσης. Στην επιλογή "περισσότερα" που υπάρχει σε κάθε συνομιλία στο Messenger, οι χρήστες Android και iOS μπορούν πλέον να επιλέξουν την επιλογή του Spotify, που τους μεταφέρει στην εφαρμογή για να επιλέξουν ένα τραγούδι, έναν καλλιτέχνη ή μια playlist που θέλουν να μοιραστούν με τον συνομιλητή τους.
Μόλις πραγματοποιήσουν την επιλογή τους, επιστρέφουν αυτόματα στην εφαρμογή του Messenger για να τη μοιραστούν. Στη συνέχεια, ο συνομιλητής μπορεί να πατήσει την εικόνα, ώστε να μεταβεί άμεσα στο Spotify και να ακούσει την πρόταση του χρήστη.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Η ομάδα του Messenger έχει επίσης προσθέσει μια δική της custom playlist με αγαπημένα τους κομμάτια. Το Spotify διαθέτει ήδη επιλογή κοινοποίησης κομματιών σε διάφορες εφαρμογές, μεταξύ των οποίων εντοπίζεται και το Messenger. Με την προαναφερθείσα όμως ενσωμάτωση, η κοινοποίηση ενός κομματιού κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας στο Messenger, είναι ακόμη πιο γρήγορη.

Πρόκειται για μια κίνηση που θα ωφελήσει τόσο το Messenger όσο και το Spotify. Αφενός, οι χρήστες της messaging εφαρμογής θα μοιράζονται κομμάτια ακόμη πιο άνετα και αφετέρου περισσότερα άτομα ενδέχεται να ξεκινήσουν συνδρομή στο Spotify.

Δημοσιευμένη Εικόνα

 Site: TechCrunch

Δεν υπάρχουν σχόλια