ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το νέο της smart watch ετοιμάζεται να διαθέσει η Casio

Άλλη μια παραδοσιακή δύναμη στον χώρο των ρολογιών ετοιμάζεται να διαθέσει το δικό της smart watch. Πρόκειται για την Casio η οποία σε λίγες μέρες θα διαθέσει στο κοινό το νέο της Smart Outdoor Watch WSD-F10.
 
Το Smart Outdoor Watch WSD-F10 το οποίο τρέχει Android Wear, είναι κατασκευασμένο για αυτούς που συνηθίζουν να περνάνε αρκετό χρόνο εκτός σπιτιού, είτε για να αθληθούν, είτε για να πάνε μια βόλτα στην εξοχή ή για να περάσουν κάποιες ήσυχες ώρες ψαρεύοντας και γενικότερα τέτοιου είδους δραστηριότητες. Για το σκοπό αυτό η Casio έχει κατασκευάσει το Smart Outdoor Watch WSD-F10 έτσι ώστε αυτό να αντέχει έναντι της σκόνης και των κραδασμών, ενώ είναι και αδιάβροχο, με την Casio να υποστηρίζει ότι αντέχει ακόμα και σε καταδύσεις σε βάθος έως και 50 μέτρα.
 
 
Η Casio έχει εφοδιάσει με μπόλικες και χρήσιμες εφαρμογές το νέο της smart watch, δίνοντας στον κάτοχό του πληροφορίες για την κατεύθυνση, το υψόμετρο, την ατμοσφαιρική πίεση, τις παρήλιες, τις ώρες της ανατολής του ηλίου και της δύσης του, γράφημα δραστηριότητας, καθώς και πυξίδα. Επιπλέον υπάρχουν περασμένες και εφαρμογές, μεταξύ των οποίων και οι RunKeeper, ViewRanger και MyRadar. Υπάρχουν επίσης και φυσικά πλήκτρα ώστε να μπορεί το smart watch να χρησιμοποιηθεί και με γάντια.
 
large.56f02bfc00b88_SmartOutdoorWatchWSD
 
 Το Smart Outdoor Watch WSD-F10 διαθέτει οθόνη των 1,3'' ανάλυσης 320 x 320 pixels και μια από τις ιδιαιτερότητές του είναι η dual layer LCD οθόνη του. Με ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα στα smart watches να είναι η αυτονομία τους, η Casio έχει εφοδιάσει το νέο της smart watch με μια δεύτερη ασπρόμαυρη οθόνη, η οποία μόλις ενεργοποιείται, κόβει όλες τις smart λειτουργίες και ρίχνει δραματικά την κατανάλωση ενέργειας. Σε αυτή την κατάσταση το Smart Outdoor Watch WSD-F10 αντέχει έως και 2 μήνες χωρίς φόρτιση.
 
large.56f02c1148584_SmartOutdoorWatchWSD
 
Το Smart Outdoor Watch WSD-F10 θα είναι διαθέσιμο στις 25 Μαρτίου στο Αμερικάνικο καταναλωτικό κοινό μέσω του Google Play store, του Amazon, του REI Co-Op και τους δικού της online μαγαζιού προς $500.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια