ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το Galaxy S10 δε θα είναι το πρώτο 5G κινητό

Οι πάροχοι κινητής τηλεφωνίας ανά τον κόσμο ετοιμάζονται για τη μετάβαση στα 5G δίκτυα, με τους κατασκευαστές smartphone να ετοιμάζουν τις αντίστοιχες συσκευές, την ώρα που η Samsung επιβεβαιώνει πως το πρώτο της 5G smartphone δε θα είναι το επετειακό Galaxy S10/S10+. Είναι αλήθεια πως πολλοί θα ήθελαν τα S10 να είναι τα πρώτα 5G smartphone της Samsung, με την ευκαιρία του επετειακού δέκατου μέλους της Galaxy S σειράς, με την εταιρεία να επιβεβαιώνει πως το πρώτο της 5G smartphone θα είναι μια ξεχωριστή συσκευή η οποία ενδεχομένως να εμφανιστεί μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2019, κάτι το οποίο αναμένεται να κάνουν και οι υπόλοιποι κατασκευαστές. 
Οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας στη Νότιο Κορέα αναμένεται να ενεργοποιήσουν τα 5G δίκτυα το Μάρτιο του 2019, με τη Samsung να συνεργάζεται με τους τοπικούς παρόχους κινητής τηλεφωνίας για να γίνει η πρώτη εταιρεία που θα κυκλοφορήσει το πρώτο 5G smartphone παγκοσμίως, και σύμφωνα με το CEO του τμήματος κινητής τηλεφωνίας, τα Galaxy S10 και S10+ δε θα υποστηρίζουν τη σύνδεση σε δίκτυα 5G. Στη συνέχεια τόνισε πως η 5G συσκευή της Samsung θα είναι κάποια άλλη χωρίς να ξεκαθαρίζει το αν αυτή θα είναι το αναδιπλούμενο smartphone που ετοιμάζει η εταιρεία, αλλά επιβεβαίωσε πως θέλει να γίνει η πρώτη εταιρεία που θα κυκλοφορήσει το πρώτο smartphone που θα είναι πραγματικά αναδιπλούμενο. 
Τέλος, έγινε αναφορά και στα δημοσιεύματα που θέλουν το Galaxy S10+ να είναι το τελευταίο της σειράς, μιας και φήμες κάνουν λόγο για το συνδυασμό της σειράς Galaxy S με τη Note σειρά, δηλώνοντας πως δε θα γίνει κάποια αλλαγή στις σειρές αυτές. Τα Galaxy S θα συνεχίσουν να παρουσιάζονται στο πρώτο εξάμηνο του έτους και τα Galaxy Note στο δεύτερο, βάζοντας τέλος στη σχετική φημολογία για την ένωση των δύο συσκευών.

Δεν υπάρχουν σχόλια