ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Tα κορυφαία νέα παιχνίδια για iPhone και Android του καλοκαιριού

Αύγουστος. Ο κατ’ εξοχήν μήνας των διακοπών και της ξεγνοιασιάς. Πολλές οι ελεύθερες ώρες για τους περισσότερους από εμάς, ιδίως για τα παιδιά, αλλά και για όσους αισθάνονται παιδιά. Για όσους τους αρέσει να παίζουν παιχνίδια, αυτή είναι μια χρυσή ευκαιρία να ικανοποιήσουν αυτή την επιθυμία, όπου αρκεί να έχουν ένα smartphone. Χωρίς να είμαστε και ιδιαίτεροι φαν των παιχνιδιών, κάναμε μια έρευνα και βρήκαμε ότι καλύτερο υπάρχει σε αυτόν τον τομέα διασκέδασης. Έχουμε επιλέξει τα καλύτερα νέα παιχνίδια για συσκευές iPhone, iPad και Android, παιχνίδια διαφόρων ειδών, αλλά όλα έχουν κάτι κοινό. Είναι διασκεδαστικά και πιστεύουμε ότι θα σας αρέσουν.Από το εκπληκτικό σε γραφικά νέο παιχνίδι αγώνων ταχύτητας Asphalt 9, έως αυτό με τα έξυπνα παζλ Homo Machina, αυτά τα παιχνίδια είναι ποικίλα και διασκεδαστικά. Ας μην χάνουμε όμως άλλο χρόνο σε εισαγωγές και ας πάμε να τα δούμε …

Asphalt 9: Legends

Δωρεάν (αγορές εντός εφαρμογής), λήψη για iPhone | Android

Η τελευταία έκδοση της σειράς Asphalt είναι σίγουρα το παιχνίδι (εκτός από το Fortnite) που έχει δημιουργήσει το μεγαλύτερο ντόρο στο χώρο των παιχνιδιών για κινητές συσκευές. Το νεότερη Asphalt είναι γρήγορο, δυναμικό, διαθέτει μαγευτικά γραφικά, αλλά και απλουστευμένο gameplay, με λιγότερο χειροκίνητο χειρισμό και περισσότερη διασκεδαστική διαδραστική κινηματογραφική εμπειρία. Το αν σας αρέσει αυτό ή όχι, εξαρτάται από εσάς, αλλά το Asphalt 9 σίγουρα αξίζει να το δοκιμάσετε.

Darkness Rises

Δωρεάν (αγορές εντός εφαρμογής), λήψη για iPhone | Android

Το Darkness Rises είναι ένα νέο RPG παιχνίδι δράσης που μπορείτε να παίξετε σε iOS και Android, και είναι μια απόλαυση. Με γραφικά που θυμίζουν περισσότερο παιχνίδι κονσόλας και γρήγορο ρυθμό παιχνιδιού, το Darkness Rises θα σας επιτρέψει να επιλέξετε μέσα από διάφορες κατηγορίες παικτών, από τον τεράστιο Berserker έως τον μάγο Wizard. Από τότε, ξεκινάς μια αέναη μάχη ενάντια σε ένα σωρό από τέρατα. Χρησιμοποιήστε τις μοναδικές ικανότητες του ήρωα της κατηγορίας σας και αναπτύξτε έναν μαχητή που θα είναι σε θέση να αντιμετωπίσει σκληροτράχηλους αντιπάλους που θα βρείτε στην πορεία.

Homo Machina

Λήψη για iPhone ($2,99)| Android (€3,49)

Ένα διαφορετικό, έξυπνο είδος παζλ παιχνιδιού. Με το Homo Machina περιηγείστε μέσα στους θαυματουργούς τρόπους που λειτουργεί το ανθρώπινο σώμα. Για να εξερευνήσετε κάθε εσωτερική και εξωτερική εμπειρία του ανθρώπινου σώματος, από την όραση έως το κεντρικό νευρικό σύστημα, το παιχνίδι θα σας ζητήσει να λύσετε παζλ για να ανακαλύψετε τις λειτουργίες του σώματος. Ενδιαφέρον γεγονός: η ξεχωριστή, σουρεαλιστική ατμόσφαιρα του παιχνιδιού εμπνέεται από τον πρωτοπόρο επιστήμονα Fritz Kahn.

Valkyrie Profile Lenneth

Λήψη για iPhone ($17,99) | Android (€19,99)

Ένα jRPG από την Square Enix, το Valkyrie Profile Lenneth είναι ένα παιχνίδι που οι λάτρεις των RPG θα θελήσουν οπωσδήποτε να το κατεβάσουν. Και αξίζει τον κόπο: το παιχνίδι διαθέτει μια εντυπωσιακή ιστορία που βρίσκεται στα βάθη του σκανδιναβικού μυθολογικού κόσμου καθώς η ηρωίδα σας, μια Βαλκυρία, κατεβαίνει σε αυτό το βασίλειο για κάποια επική μάχη. Η μηχανική του παιχνιδιού είναι αυτό που πραγματικά ξεχωρίζει εδώ καθώς παίρνετε πολλές παραλλαγές στις κινήσεις και οι ιστορίες που βασίζονται στο παιχνίδι έχουν ως αποτέλεσμα μια αξέχαστη εμπειρία.

Dead Island Survivors

Δωρεάν (αγορές εντός εφαρμογής), λήψη για iPhone | Android

Ένα παιχνίδι δράσης με zombie, πολύ αίμα και μάχες. Ναι, το Survivors Dead Island είναι πολύ διασκεδαστικό σε μια μορφή RPG δράσης όπου πρέπει να αναπτύξετε θρυλικούς ήρωες και να συλλέξετε ισχυρά όπλα. Το παιχνίδι πραγματοποιείται σε διάφορα χειροποίητα νησιά και μπορείτε να δείτε το τρέιλερ του παιχνιδιού όπου δείχνει όλη τη δράση.

Battleheart 2

Λήψη για iPhone ($3,99) | Android (€4,19)

Επιτέλους, βγήκε μια συνέχεια του παιχνιδιού ρόλων από το 2011 Battleheart. Η δεύτερη έκδοση σας δίνει την αρχηγία μιας ομάδας ηρώων σε μια αποστολή να χαράξετε και να περάσετε μέσα από ορδές τεράτων σε μάχη που γίνεται σε πραγματικό χρόνο. Το παιχνίδι διαθέτει 12 διαφορετικούς ήρωες και μπορείτε να παίξετε γύρω μόνοι σας ή σε multiplayer μαζί με συνεργάτες.

Space Pioneer

Δωρεάν (αγορές εντός εφαρμογής), λήψη για iPhone | Android

Πρόκειται για ένα παιχνίδι δράσης RPG όπου υπάρχει ένας εξωγήινος σκοπευτής με εκρηκτικά, γραφικά κινούμενων σχεδίων και μια διαγαλαξιακή ατμόσφαιρα. Δεν πρόκειται μόνο για την οικοδόμηση ενός μεγάλου ήρωα, αλλά επίσης θα πρέπει να έχετε γρήγορα αντανακλαστικά για να πυροβολήσετε και να πολεμήσετε σε αυτό το παιχνίδι.

Mayhem Combat

Δωρεάν (αγορές εντός εφαρμογής), λήψη για iPhone | Android

Για όσους αγαπούν το είδος παιχνιδιών με καυγάδες και ξύλο, το Mayhem Combat είναι τόσο δυναμικό όσο θα το περιμένατε. Συνδυάζει στοιχεία ξυλοδαρμού στους δρόμους με πολλούς αντιπάλους για περισσότερη διασκέδαση και φυσικά μπορούν να λάβουν μέρος πολλοί παίκτες.

Dere Evil Exe

Δωρεάν (αγορές εντός εφαρμογής), λήψη για iPhone | Android

Το παιχνίδι είναι ένας συνδυασμός ανάμεσα σε ένα τρομερό θρίλερ με μια ιστορία που διαδραματίζεται σε μια ανορθόδοξη ρετρό πλατφόρμα με μοναδικά παζλ και εμπόδια.

Motorsport Manager 3

Λήψη για iPhone ($3.99) | Android (€4,49)

Δεν βγήκε μόνο το νέο Asphalt αυτό το μήνα, αλλά έχουμε και ένα νέο παιχνίδι στρατηγικής αγώνων Motorsport που έχει αναβαθμιστεί αρκετά. Δημιουργήστε από μόνοι σας τη δική σας ομάδα μηχανοκίνητου αθλητισμού, παίρνοντας όλες τις μεγάλες αποφάσεις. Προσλάβετε τους οδηγούς, συγκεντρώστε την ομάδα υποστήριξης, αναπτύξτε το αυτοκίνητό σας και βρείτε το δρόμο προς τη δόξα.

Δεν υπάρχουν σχόλια