ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Gigabyte κυκλοφορεί νέα AORUS P850W και P750W

Η Gigabyte ανακοίνωσε πριν λίγο καιρό τα πρώτα της τροφοδοτικά κάτω από την επωνυμία AORUS, η οποία είναι η επωνυμία που χρησιμοποιεί η εταιρία για τα κορυφαία της προιόντα που απευθύνονται σε enthusiasts και για όσους ασχολούνται με το hi end gaming. 
Πρόκειται για τα μοντέλα AORUS P850W και P750W. Τα δύο νέα αυτά τροφοδοτικά, είναι πλήρως modular και υπόσχονται απόλυτα αξιόπιστη λειτουργία, ακόμα και σε συστήματα με πάνω από μία κάρτες γραφικών και υψηλές απαιτήσεις ισχύος, με την Gigabyte να τα έχει εξοπλίσει με υψηλής ποιότητας εξαρτήματα και 100% Ιαπωνικούς πυκνωτές, αλλά και κορυφαία ενεργειακή απόδοση έχοντας πιστοποίηση 80 PLUS GOLD. Διαθέτουν μία ισχυρή γραμμή των +12V , για μέγιστη σταθερότητα και αξιόπιστη τροφοδοσία των εξαρτημάτων του υπολογιστή. 
Ο ανεμιστήρας των 135 χιλιοστών εγγυάται αποτελεσματική και αθόρυβη ψύξη, με την ταχύτητα περιστροφής του να καθορίζεται ανάλογα την θερμοκρασία των εξαρτημάτων του τροφοδοτικού. Μάλιστα υποστηρίζεται και απόλυτα αθόρυβη λειτουργία, με τον ανεμιστήρα να σταματάει να περιστρέφεται όταν οι απαιτήσεις σε ισχύ δεν ξεπερνάνε το 20%. Εκτεταμένοι έλεγχοι ποιότητας, αλλά και τα ενσωματωμένα κυκλώματα OVP/OPP/SCP/UVP/OCP/OTP των τροφοδοτικών, υπόσχονται μακροχρόνια και απροβλημάτιστη χρήση. Μάλιστα η Gigabyte δίνει εγγύηση 10 χρόνων, κάτι που δείχνει την εμπιστοσύνη της εταιρίας στα νέα αυτά τροφοδοτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια