ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

UFOs: ΤΕΛΙΚΑ θα μάθουμε ό,τι ξέρει η κυβέρνηση των ΗΠΑ για αυτά

 


Η υπογραφή ενός πακέτου ενίσχυσης του κράτους λόγω COVID-19 με $2.3 τρισεκατομμύρια, από τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Donald Trump, ξεκίνησε και την αντίστροφη μέτρηση 180 ημερών για να αποκαλύψει το Πεντάγωνο και οι μυστικές υπηρεσίες όλα όσα ξέρουν σχετικά με τα UFOs. Η εντολή δε συμπεριλήφθηκε στην νομοθεσία των 5.593 σελίδων, αλλά προστέθηκε ως “σχόλιο της επιτροπής” το οποίο συμπεριλήφθηκε στο τεράστιο νομοσχέδιο.

Η Επιτροπή Πληροφοριών της Γερουσίας λοιπόν διέταξε το Πεντάγωνο, σε συνεννόηση με τον Υπουργό Άμυνας και τους επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών, να παραδώσουν μία αναφορά για τα Αγνώστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα μέσα σε 180 ημέρες. Η αναφορά πρέπει να αναλύει τις “παρατηρήσεις ιπτάμενων αντικειμένων που δεν έχουν αναγνωριστεί” και πρέπει να περιλαμβάνει “λεπτομερή ανάλυση των δεδομένων αυτών των φαινομένων”.

Η αναφορά πρέπει επίσης να περιέχει “λεπτομερή ανάλυση των δεδομένων από το FBI, τα οποία έχουν προκύψει από έρευνες αγνώστης ταυτότητας αντικειμένων και φαινομένων στον εναέριο χώρο των ΗΠΑ, καθώς και μία εκτίμηση για το αν αυτή η δραστηριότητα μπορεί να αποδοθεί σε έναν ή περισσότερους ξένους αντιπάλους”.

Η αίτηση μίας μη αποχαρακτηρισμένης αναφοράς για τα φαινόμενα των ΑΤΙΑ, βρίσκει την υποστήριξη και των δύο παρατάξεων και στο Κογκρέσο και στη Βουλή των Αντιπροσώπων. Αν ο εκτελεστικός τομέας τιμήσει αυτή τη σημαντική αίτηση, το έθνος θα έχει επιτέλους μία αντικειμενική βάση για να κρίνει την αξιοπιστία του θέματος και τις επιπτώσεις στην εθνική ασφάλεια. Αυτή είναι μία εκπληκτική ευκαιρία που καθυστέρησε πολύ. Ελπίζω η νέα Διοίκηση να πιέσει την κατάσταση επειδή το ενδιαφέρον του κοινού και του στρατιωτικού προσωπικού των ΗΠΑ έχουν αγνοηθεί από μία βολεμένη γραφειοκρατία εθνικής ασφάλειας για πολύ καιρό. – Chris Mellon, πρώην υφυπουργός Άμυνας

Δεν υπάρχουν σχόλια