ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Microsoft μεταφέρει ρυθμίσεις από τον Πίνακα Ελέγχου στα Windows 11


 Η Microsoft ξεκίνησε τη μεταφορά των επιλογών από τον Πίνακα Ελέγχου στην εφαρμογή Ρυθμίσεις από τα Windows 8. Έκτοτε, η εταιρεία σταδιακά μεταφέρει τις ρυθμίσεις από τον Πίνακα Ελέγχου. Αρκετές επιλογές μεταφέρθηκαν με την κυκλοφορία των Windows 11, αλλά μια πρόσφατη έκδοση Insider των Windows 11 μετέφερε μια σειρά ρυθμίσεων από τον Πίνακα ελέγχου, στην εφαρμογή Ρυθμίσεις. Η Microsoft περιέγραψε τις αλλαγές στις σημειώσεις έκδοσης της έκδοσης 22509 των Windows 11, η οποία κυκλοφόρησε την 1η Δεκεμβρίου 2021. Οι αλλαγές περιγράφονται παρακάτω:

1. Μεταφέρθηκαν οι σύνθετες ρυθμίσεις κοινής χρήσης (όπως Ανακάλυψη δικτύου, κοινή χρήση αρχείων και εκτυπωτών και κοινή χρήση δημόσιου φακέλου) σε μια νέα σελίδα στην εφαρμογή Ρυθμίσεις στις Ρυθμίσεις δικτύου για προχωρημένους.
2. Έγιναν ορισμένες ενημερώσεις στις σελίδες της συγκεκριμένης συσκευής στην ενότητα Εκτυπωτές και σαρωτές στις Ρυθμίσεις για να εμφανίζονται περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον εκτυπωτή ή τον σαρωτή σας απευθείας στις Ρυθμίσεις όταν είναι διαθέσιμες.
3. Ορισμένα από τα σημεία εισόδου για τις ρυθμίσεις δικτύου και συσκευών στον Πίνακα Ελέγχου θα ανακατευθύνονται τώρα στις αντίστοιχες σελίδες στις Ρυθμίσεις.

Ο Πίνακας Ελέγχου είναι ένα παλαιού τύπου τμήμα των Windows που έχει παραμείνει σε μεγάλο βαθμό αμετάβλητο από την αρχική του κυκλοφορία. Η εφαρμογή Ρυθμίσεις είναι μια σύγχρονη εναλλακτική που είναι γενικά απλοποιημένη. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η εφαρμογή Ρυθμίσεις είναι πιο εύκολη στη χρήση από τον Πίνακα Ελέγχου. Ακόμα υπάρχουν περιπτώσεις στις οποίες μια ενότητα στην εφαρμογή Ρυθμίσεις δεν διαθέτει τις πιο προηγμένες δυνατότητες του αντίστοιχου Πίνακα Ελέγχου.

Δεν υπάρχουν σχόλια