ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Καρτοκινητή! Καταργεί το τέλος κινητής τηλεφωνίας...

 


Με κάθε επιφύλαξη, αλλά αν όντως ισχύει αυτό που αναφέρει, στο ανανεωμένο Free2Go που ανακοίνωσε μόλις πριν από λίγη ώρα, εκτός αν δεν καταλάβαμε κάτι τόσο πολύ, τότε μιλάμε ουσιαστικά για κατάργηση του τέλους κινητής τηλεφωνίας. Συγκεκριμένα να τι αναφέρει στο πακέτο Large που δίνει 1000 λεπτά προς όλους, 100SMS και 1GB και κοστίζει 12 ευρώ.

  • Με το που κάνεις ανανέωση υπολοίπου 12€, το πακέτο ενεργοποιείται αυτόματα. Διαφορετικά αν απενεργοποιήσεις την αυτόματη ενεργοποίηση των πακέτων (Υπηρεσία «Plug n Play») θα πρέπει να κάνεις πρώτα μια ανανέωση υπολοίπου 12€ και με το χρηματικό υπόλοιπο που θα σου μείνει μετά την αφαίρεση τέλους κινητής τηλεφωνίας θα πρέπει να αγοράσεις μόνος/η σου το πακέτο.

Το νέο FREE2GO της Nova ανακοινώθηκε με νέα πακέτα! Ανανέωση από 8 ευρώ, χρέωση ανά δευτερόλεπτο

Επίσης στο δελτίο τύπου αναγράφει:

 Τα Combo πακέτα Small / Large / X-Large:

  • ενεργοποιούνται αυτόματα με κάθε ανανέωση αξίας €8, €12, €15, με την αντίστοιχη χρέωση στο υπόλοιπο του συνδρομητή σύμφωνα με τους όρους χρήσης.
  • οι bonus παροχές ισχύουν μέχρι νεωτέρας και μπορούν να τροποποιηθούν/διακοπούν ανά πάσα στιγμή .
  • ενεργοποιούνται και με μη αυτόματη μέθοδο με την αντίστοιχη χρέωση υπολοίπου, εφόσον αυτό επαρκεί, μετά από ανανέωση υπολοίπου οποιασδήποτε αξίας πλην των €8, €12 και €15.
  •  Σε οποιοδήποτε αξία ανανέωσης πλην των €8, €12 και €15, οι συνδρομητές λαμβάνουν το € υπόλοιπο που αντιστοιχεί μετά την αφαίρεση του φόρου κινητής τηλεφωνίας 10% ή 0% (εφόσον ο συνδρομητής έχει εγγραφεί μέσω gov.gr στην απαλλαγή φόρου κινητής τηλεφωνίας για καταναλωτές ηλικίας έως 29 ετών).

Παράλληλα δεν υπάρχει ελάχιστη διάρκεια κλήσης, ενώ η χρέωση γίνεται ανά δευτερόλεπτο από το πρώτο δευτερόλεπτο. Και σε μια εποχή που όλοι αυξάνουν την ελάχιστη αξία ανανέωσης πλέον βλέπουμε ανανέωση από 8 ευρώ για να μπορεί να κάνει κάποιος τη δουλειά του.

Update: Όπως φαίνεται στον αναλυτικό τιμοκατάλογο που έχει αναρτήσει η τιμή του πακέτου απορροφά το τέλος κινητής τηλεφωνίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια