ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παίξτε εντελώς δωρεάν το Call of Duty: Modern Warfare 2!

 Παίξτε εντελώς δωρεάν το Call of Duty: Modern Warfare 2! – Νέα προσφορά

Η Activision μόλις ανακοίνωσε τη δεύτερη δοκιμαστική περίοδο του Call of Duty: Modern Warfare 2. Συγκεκριμένα, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν εντελώς δωρεάν το multiplayer κομμάτι του παιχνιδιού ξεκινώντας από την Πέμπτη 16 Μαρτίου στις 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδος) και για πέντε ημέρες.

Η προωθητική αυτή ενέργεια γίνεται με αφορμή την κυκλοφορία της δεύτερης σεζόν του τίτλου. Αναλυτικότερα, το μεγάλο Season 2 Reloaded update αναμένεται να καταφθάσει σήμερα, φέρνοντας μεγάλες αλλαγές και αρκετό νέο περιεχόμενο στην εμπειρία.

AD
AD
AD
AD
AD
AD

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί ότι το Multiplayer Trial δε θα επιτρέπει πρόσβαση στο campaign, αλλά μόνο σε ορισμένα modes του multiplayer και του Special Ops. Ειδικότερα, οι παίκτες θα έχουν πρόσβαση στο νέο χάρη Himmelmatt Expo, καθώς και στους 6v6 χάρτες Farm 18, Mercado Las Almas, Shipment και Dome. Όσον αφορά τα διαθέσιμα modes, θα μπορούν να απολαύσουν τα Team Deathmatch, Hardpoint, Domination, Kill Confirmed, Gun Game, Infected, One in the Chamber και All or Nothing. Τέλος, θα επιτρέπεται και η πρόσβαση στα μεγαλύτερης κλίμακας Ground War και Invasion modes στον Santa Seña χάρτη.

Φυσικά, μιας και το Call of Duty: Modern Warfare 2 συνδέεται με το Call of Duty: Warzone 2, αυτή είναι μια καλή ευκαιρία που μπορούν να εκμεταλλευτούν όσοι απολαμβάνουν μόνο το free-to-play battle royale για να αναβαθμίσουν γρηγορότερα το οπλοστάσιό τους.

Το Call of Duty: Modern Warfare II κυκλοφορεί από τις 28 Οκτωβρίου του 2022, για τα PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One και PC. Μάλιστα, η έκδοση των ηλεκτρονικών υπολογιστών, πέρα από το Battle.net ήρθε μετά από πολλά χρόνια απουσίας του franchise και στο Steam. Για περισσότερα, μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό review του Unboxholics.com πατώντας εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια