ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τέλος στην στατική μέτρηση “301+” για τα views στα YouTube videos

Για χάρη μίας περισσότερο ακριβής εικόνας, η Google σταματάει την χρήση του static play count “301+” στα videos της πλατφόρμας YouTube.
Η εταιρεία εξήγησε συνοπτικά σε ένα Tweet, ότι ο video play counter τώρα θα δείχνει σε πραγματικό χρόνο τον αριθμό των views ενός video, εφόσον στην Google είναι σίγουροι ότι προέρχονται από κανονικούς ανθρώπους και όχι από bots, τα οποία θα εξακολουθήσουν να υφίστανται διαδικασία επαλήθευσης.

Η αφαίρεση του “301+” είναι ένα σημάδι ότι η εταιρεία πια έχει την αυτοπεποίθηση και την σιγουριά να διακρίνει ότι οι θεάσεις προέρχονται από ανθρώπους και όχι από bots και αυτοματοποιημένα συστήματα. H μέτρηση “301+” χρησιμοποιήθηκε από την εταιρεία ως ένα προσωρινό μέτρο στα δημοφιλή videos στο YouTube, ωσότου η εταιρεία ελέγξει ποια views ήταν αυθεντικά, και ποια προέρχονταν από αυτοματοποιημένα συστήματα. Και για μία εταιρεία που πουλάει διαφημιστικές υπηρεσίες, η διάκριση αυτή είναι κρίσιμης σημασίας.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Για όσους παρακολουθούν videos στο YouTube, η συγκεκριμένη αλλαγή δεν σημαίνει και πολλά πράγματα, αλλά για τους δημιουργούς σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να περιμένουν πια πολύ για να δουν πόσο πραγματικά δημοφιλής είναι μία ανάρτηση τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια