ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Apple Music: Η Apple αρνείται ότι έχασε το 48% των χρηστών

Η Apple πρόσφατα ανακοίνωσε ότι οι χρήστες που δοκιμάζουν το Apple Music, το οποίο είναι δωρεάν για 3 μήνες, άγγιξαν τα 11 εκατομμύρια σε 5 εβδομάδες. Ωστόσο, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε από το The New York Post,σχεδόν οι μισοί χρήστες iOS που δοκίμασαν το την υπηρεσία streaming μουσικής, έχουν αποχωρήσει πριν τελειώσει η δοκιμαστική περίοδος.
Για την ακρίβεια η έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το MusicWatch δείχνει ότι το 48% των χρηστών του Apple Music σταμάτησε να χρησιμοποιεί την υπηρεσία, ενώ το 52% παρέμεινε. Από το 52%, σχεδόν τα δυο τρίτα δήλωσαν ότι επιθυμούν να ξεκινήσουν να πληρώνουν όταν τους ζητηθεί από την Apple. Αυτό σημαίνει ότι η Apple θα κερδίσει περί τα 3.8 εκατομμύρια χρήστες μετά το πέρας της δοκιμαστικής περιόδου.Αν και ο αριθμός αυτός δεν είναι κακός, δεν μπορεί να συγκριθεί με τους 20 εκατομμύρια χρήστες που έχει το Spotify επί πληρωμή.Ωστόσο, η Apple με δήλωσή της στο The Verge αρνήθηκε ότι τα αποτελέσματα της έρευνας είναι σωστά και επεσήμανε ότι το 79% όσων έχουν κάνει εγγραφή στο Apple Music, συνεχίζει να το χρησιμοποιεί σε εβδομαδιαία βάση.
Όποια και να είναι τελικά η αλήθεια, ο χρόνος θα δείξει ποια είναι η πραγματική δυναμική του Apple Music και αν θα καταφέρει να σταθεί απέναντι στο Spotify και άλλες υπηρεσίες μουσικής.
apple music

Δεν υπάρχουν σχόλια