ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

iPhone 6s: Το Geekbench δείχνει 2GB RAM, τριπύρηνη CPU

Σε λιγότερο από έναν μήνα περιμένουμε να γίνει η επίσημη ανακοίνωση των iPhone 6s και iPhone 6s Plus, και ως συνήθως όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο έντονα θα γίνονται τα leaks. Ένα prototype του iPhone 6s φαίνεται να περνά και πάλι από το Geekbench και αυτή τη φορά δείχνει να έχει μνήμη RAM 2GB και όχι 1GB όπως είδαμε σε προηγούμενο άρθρο.
Επιπλέον, το μη ανακοινωμένο iPhone φέρεται να έχει τριπύρηνη CPU 1.5GHz στο Apple A9 chip, στο single-core test έδωσε σκορ 1811 πόντων και στο multi-core έδωσε 4577 πόντους. Αυτό σημαίνει ότι αφήνει πίσω Android όπως HTC One M9 το οποίο δίνει single-core σκορ 1232 πόντους και 3587 πόντους στο multi-core.
Επιπλέον, αν τα αποτελέσματα θεωρηθούν αξιόπιστα, το iPhone 6s δίνει υψηλότερο single-core σκορ από το Samsung Galaxy S6 Edge το οποίο δίνει 1492 πόντους στο Geekbench. Όμως στο multi-core το S6 edge περνά μπροστά με 5077 πόντους.
Η επίσημη ανακοίνωση των νέων iPhone 6s λέγεται ότι θα γίνει 9 Σεπτεμβρίου, οπότε θα μάθουμε όλες τις επίσημες λεπτομέρειες και μέχρι τότε κρατάμε επιφυλάξεις για ότι διαρρέει.
iphone benchmark
one m9 benchmark
s6 edge benchmark

Δεν υπάρχουν σχόλια