ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η No.1 κυκλοφόρησε το στρογγυλό No. 1 Watch με κάρτα SIM


Η κινέζικη εταιρία Νο. 1 αφού κυκλοφόρησε στις αρχές του χρόνου το πρώτο της smartwatch, το οποίο είχε αρκετές ομοιότητες με το Gear 2 της Samsung, συνέχισε, μερικούς μήνες μετά, με την κυκλοφορία του Sun S2. Και οι δύο υλοποιήσεις αυτές ήταν βασισμένες στην ultra-compact πλατφόρμα της MediaTek.
Το τρίτο smartwatch της Νο.1 είναι πιο κομψό προσπαθώντας σχεδιαστικά να μοιάσει λίγο με το Urbane της LG. Αντίθετα με τα υπόλοιπα smartwatch, αυτό δεν χρειάζεται το κινητό σας για να λειτουργήσει, αφού διαθέτει υποδοχή για κάρτα SIM. Έτσι διαθέτει όλη τη συνδεσιμότητα που χρειάζεται μέσω 3G και το No. 1 Watch, όπως είναι και το όνομά του λειτουργεί όπως ένα smartphone, και διαθέτει μάλιστα και υποδοχή για κάρτα microSD, για επέκταση του αποθηκευτικού του χώρου.

Το No. 1 Watch έχει καλύτερα χαρακτηριστικά από τους προκατόχους του και διαθέτει ατσάλινο κέλυφος, Bluetooth, οθόνη nano-glass για να μην χαράζεται, και μία νέα εφαρμογή, την Fundo αντί την MediaTek Smart Device. Ακόμα εχει τηλεφωνικό κατάλογο, αισθητήρα UV, βηματόμετρο ακόμα και μετρητή της ώρας που είσαστε καθιστοί. Η τιμή του δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα αλλά θα είναι σε χαμηλότερες τιμές από τα υπόλοιπα smartwatch της αγοράς, όπως συνηθίζει η No. 1.


000000

000000 (2)

Δεν υπάρχουν σχόλια