ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ASUS κυκλοφορεί τα ZenFone Selfie, ZenFone 2 Laser και ZenFone 2 Deluxe

Στην έκθεση Computex τον Ιούνιο, είχαμε την ευκαιρία να δούμε τα νέα ZenFone Selfie και ZenFone 2 Laser (αν και στο δεύτερο, η Ταϊβανέζικη εταιρεία δεν είχε δώσει ακόμα επίσημη ονομασία), που βασίζονται σε SoCs της Qualcomm, και όχι της Intel.
Η ASUS αποκάλυψε πρόσφατα ότι οι δύο συσκευές της θα κυκλοφορήσουν πρώτα στην Ινδία, μαζί με ακόμη μερικές συσκευές. Το ZenFone 2 Laser διαθέτει κύρια κάμερα 13 Megapixels με διάφραγμα f/2.0 και διαθέτει laser auto-focus για ταχύτατη εστίαση και dual-tone LED flash.

Θα κυκλοφορήσει σε τρεις εκδόσεις, με οθόνη 5,0 ιντσών, με οθόνη 5,5 ιντσών (με τιμή περίπου $160 στην Ινδία) και με οθόνη 6,0 ιντσών (περίπου $280 στην Ινδία). Η ανάλυση φτάνει έως και στα 1080p και σε όλες τις περιπτώσεις οι οθόνες προστατεύονται από Gorilla Glass 4. Τα SoCs κυμαίνονται από το quad-core Snapdragon 410 SoC με 2GB RAM έως στο octa-core Snapdragon 615 SoC με 3GB RAM.

Όσο για το ZenFone Selfie, ουσιαστικά πρόκειται για την έκδοση 5,5 ιντσών του Laser με πολύ ισχυρότερη όμως εμπρόσθια κάμερα, που βασίζεται σε αισθητήρα 13 Megapixels και διαθέτει διάφραγμα f/2.2. Δεν διαθέτει ωστόσο laser auto-focus στην κύρια κάμερα, που είναι επίσης 13 Megapixels. Η συσκευή που βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 615 SoC θα κοστίζει στην Ινδία περίπου $250.
Δημοσιευμένη Εικόνα

Μαζί με τα παραπάνω δύο μοντέλα, η ASUS ανακοίνωσε και το ZenFone 2 Deluxe, με το ιδιαίτερο “πολυγωνικό” μοτίβο στο back cover της συσκευής. Βασίζεται σε 64-bit Intel Atom chip χρονισμένο στα 2,3GHz και διαθέτει 4GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου ενώ χάρη στην τεχνολογία fast-charge φορτίζεται από το 0 στο 60% μέσα σε 39 λεπτά. Το κόστος της συσκευής είναι $360 στην Ινδία.

Δεν υπάρχουν σχόλια