ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Xiaomi Mi Headphones - HiFi Edition Review

Παλαιότερα, που ακόμη υπήρχαν τα Walkman για όσους τα θυμούνται και τα έχουν χρησιμοποιήσει, δεν υπήρχε στιγμή του 24ώρου, πέρα από τις ώρες σχολείου, που δε φορούσα ακουστικά στο κεφάλι. Τα ακουστικά αυτά, ήταν σχετικά μικρά και πολύ ελαφριά.
Από ένα σημείο και μετά, άρχισαν να κυκλοφορούν ακουστικά μεγαλύτερων διαστάσεων για μέγιστη απόλαυση ήχου αλλά και καλύτερη απόδοση λεπτομερειών. Σχεδόν όσα δοκίμαζα με ενοχλούσαν και αισθανόμουν αρκετά άβολα λόγω του όγκου τους. Έτσι, κατέληξα μετά από καιρό στα ακουστικά «ψείρες». Τα ακουστικά «ψείρες» όμως, από ένα σημείο και μετά, προκαλούσαν κάποια δυσφορία στα αυτιά, ενώ αν ασχολείστε με κάποιο έντονο σπορ, όπως τρέξιμο, ενίοτε πέφτουν από τα αυτιά.

Τα ακουστικά της Xiaomi, από την πρώτη στιγμή, μας κέντρισαν θετικά το ενδιαφέρον λόγω του μικρού μεγέθους, του κομψού σχεδιασμού, καθώς και της προσθήκης χρυσού χρώματος και δερματίνης σε διάφορα σημεία, κατατάσσοντας τα εμφανισιακά τουλάχιστον, σε σετ ακουστικών που ανήκουν σε κατηγορία υψηλής ποιότητας κατασκευής.

Δεν υπάρχουν σχόλια