ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στην Ευρώπη το Dell Streak

Ο νέος μικροσκοπικός υπολογιστής της Dell, ο οποίος βασίζεται στο Android OS, διαθέτει οθόνη αφής 5 ιντσών και δύο ενσωματωμένες κάμερες Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, τον επόμενο μήνα πρόκειται να ξεκινήσει στην Ευρώπη τη διάθεση του νέου της υπολογιστή.
Το Streak PC είναι μια MID (Mobile Internet Devic) φορητή συσκευή, η οποία βασίζεται στο λειτουργικό της Google, Android και είχε παρουσιαστεί τον περασμένο Ιανουάριο στη διεθνή έκθεση ηλεκτρονικών ειδών, Consumer Electronics Show. Το Streak διαθέτει οθόνη 5 ιντσών και μοιάζει πολύ με iPhone, μόνο που είναι μεγαλύτερο.
Η νέα συσκευή διαθέτει δύο κάμερες: μία webcam στο μπροστινό μέρος, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τηλεδιασκέψεις και μία στο πίσω μέρος ανάλυσης 5Mpixels. Η εταιρεία ευελπιστεί να προσελκύσει καταναλωτές που αναζητούν μεγαλύτερη οθόνη σε σχέση με αυτές που βρίσκει κανείς στα περισσότερα smartphones, αλλά μικρότερη από εκείνες των netbooks. Όπως επίσης δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας, ο μικροσκοπικός υπολογιστής θα τρέχει flash, κάτι που οι συσκευές της Apple δεν κάνουν.
Η αναφορά που γίνεται στο Streak είναι ως tablet computer, είναι όμως μικρότερο από αυτό που πολλοί θα χαρακτήριζαν ως tablet. Εν τούτοις, σύμφωνα με αναφορές, η εταιρεία δουλεύει και σε μεγαλύτερες εκδόσεις του Streak, 7 και 10 ιντσών.

Δεν υπάρχουν σχόλια