ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Logitech Speaker Lapdesk N700

Η Logitech είναι μια εταιρεία πασίγνωστη για τις ποιοτικές κατασκευές της σε συσκευές εισόδου και την ψηφιακή μας ζωή που την κάνει καλύτερη ακόμα και σε αξεσουάρ για υπολογιστές. Αυτή την φορά δοκιμάσαμε το Logitech Speaker Lapdesk N700, το οποίο είναι μια βάση για τον φορητό σας υπολογιστή με αρκετές δυνατότητες όπως θα δούμε παρακάτω.
Σε ότι αφορά τα εξωτερικά του χαρίσματα το N700, το λευκό χρώμα του το κάνει αρκετά ουδέτερο στο μάτι, ενώ ο σχεδιασμός του έχει δόση φαντασίας, αρχικά από την γωνία που δημιουργεί, έτσι ώστε όταν τοποθετήσετε τον φορητό υπολογιστή σας να λάβει μια εργονομική θέση. Σε δεύτερη φάση, είναι το πλαϊνό κομμάτι του που δεν έχει γωνίες, αλλά είναι καμπυλωτό, ενώ εντυπωσιάζει και το κυψελωτό υλικό που διαθέτει.
Το Ν700 ενσωματωνει ηχεία, τα οποία αποδίδουν σαφώς εντονότερα από τα ενσωματωμένα του φορητού υπολογιστή σας. Ταυτόχρονα θα βρείτε και έναν ανεμιστήρα ο οποίος αναλαμβάνει την ψύξη της κάτω πλευράς του φορητού σας, η οποία και θα έρχεται σε επαφή με το Ν700.
Η τροφοδοσία του ανεμιστήρα, αλλά και η σύνδεση των ηχείων, μπορεί να γίνει καταλαμβάνοντας μια θύρα USB στο σύστημα σας, ενώ μας άρεσε που δεν χρειάζεται εγκατάσταση λογισμικού για να λειτουργήσει, καθώς και επιπλέον καλωδίων ή μπαταριών, παρά μόνο του καλωδίου USB με το οποίο θα το συνδέσετε στο σύστημα σας. Το γεγονός αυτό αυξάνει κατακόρυφα την ευκολία χρήσης. Ο σχεδιασμός του σας επιτρέπει να το έχετε επάνω στα γόνατα σας ή ακόμα και επάνω σε κάποιο μαξιλάρι, χωρίς να δημιουργείτε πρόβλημα στην λειτουργία του. Τοποθετώντας δε τον φορητό υπολογιστή σας επάνω του, θα διαπιστώσετε ότι στην κάτω πλευρά του υπάρχει μια ελαφριά ανάσχεση - 10 μοιρών σύμφωνα με την Logitech - η οποία θα σας βοηθήσει να κάθεστε σε περισσότερο ξεκούραστη θέση κατά την πληκτρολόγηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια