ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ένα HTC Tablet που θα κάνει την διαφορά;

Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες διέρρευσαν στο ίντερνετ και από κει και έπειτα, οι φήμες για την κατασκευή νέου tablet από την HTC είναι κάτι παραπάνω από βάσιμες. Οι φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν αρχικά μέσω του twitter, από έναν ανενεργό λογαριασμό και αργότερα από το pocketnow.com.
Φαίνεται να είναι screenshot από βίντεο, λόγω ανάλυσης αλλά και σκηνικών και τοπίων και απεικονίζουν ένα HTC tablet που δεν έχουμε ξαναδεί. Ο σχεδιασμός του είναι όμοιος με εκείνον του HTC One X και γενικότερα διαθέτει πολλά κοινά χαρακτηριστικά με την σειρά One, που η HTC παρουσίασε τον περασμένο Φεβρουάριο.
Περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες δεν υπάρχουν αυτή την στιγμή για το μυστηριώδης HTC tablet, αλλά από τις φωτογραφίες και μόνο μπορούμε να συμπεράνουμε πως η οθόνη του θα είναι στις 10 ίντσες και όχι στις 7 όπως εκείνη του HTC Flyer και πως θα τρέχει το λειτουργικό σύστημα του Android αλλά με μια ειδική για tablet έκδοση του Sense UI.
Η HTC λοιπόν, φαίνεται πως δεν έχει εγκαταλείψει την αγορά των tablets μετά την όχι και τόσο καλή πορεία του HTC Flyer, προσπαθώντας με ανανεωμένο design που θυμίζει HTC One X αλλά και την οθόνη ενός iMac να μπει και πάλι στην αγορά και να γίνει ανταγωνιστική.

Δεν υπάρχουν σχόλια