ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Sony VAIO Duo 11: Ολοκληρωμένη Windows 8 πρόταση

Οι πληροφορίες θέλουν τη Sony να ετοιμάζει Xperia Tablet, φαίνεται όμως ότι έχει πολύ μεγαλύτερα σχέδια για το επόμενο διάστημα, τα οποία ελπίζουμε να τα αποκαλύψει όλα στην IFA 2012!
Ένα από αυτά που διαρρέουν και μας έχουν ενθουσιάσει αφορά ένα υβριδικό VAIO 11 ιντσών με Windows 8, το πληκτρολόγιο του οποίου μπορεί να περιστραφεί ώστε να το μετατρέψει σε… ταμπλέτα. Η λογική του είναι, φυσικά, διαφορετική από αυτή που ακολουθεί η Microsoft στο πολυαναμενόμενο Surface το οποίο έχει αποσπώμενο πληκτρολόγιο, παρ’ όλα αυτά το αποτέλεσμα που προκύπτει είναι παρόμοιο και οι συσκευές ενδέχεται να είναι άκρως ανταγωνιστικές.
Το VAIO Duo 11 που έχει διαρρεύσει σε φωτογραφίες του Pocketnow.com, φαίνεται ότι διαθέτει πενάκι για την οθόνη αφής του, ενώ σε ένα από τα screenshots το βλέπουμε να «τρέχει» το Office σε fullscreen mode.
Περισσότερα για το αν τελικά η Sony αποκαλύψει το προϊόν της στην IFA 2012 ή θα περιμένει έως την επίσημη κυκλοφορία των Windows 8 τον Οκτώβριο δε γνωρίζουμε, πάντως οι Ιάπωνες έχουν ήδη υποσχεθεί πολλές και ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις στη γερμανική έκθεση, οπότε ελπίζουμε να δούμε εκεί και αυτό το προϊόν!

Δεν υπάρχουν σχόλια