ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Samsung Galaxy Player 5.8 κόντρα στο iPod Touch

Η Samsung παρουσίασε επίσημα ένα νέο media player με το όνομα, Samsung Galaxy Player 5.8. Ένα media player που τρέχει το λειτουργικό σύστημα Android και έχει μια οθόνη 5.8 ιντσών, όπως άλλωστε δηλώνει και το όνομα του. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy Player 5.8 περιλαμβάνουν Bluetooth 4.0, Android 4.0.4 (ICS) με το TouchWiz UI της Samsung, μπαταρία στα 2500 mAh και εμπρόσθια κάμερα VGA για βίντεο κλήσεις.
Η Samsung μέχρι στιγμής, δεν έχει δώσε περισσότερες λεπτομέρειες και έτσι δεν γνωρίζουμε ποιος επεξεργαστής κρύβεται στα σωθικά του Galaxy Player 5.8, πόση μνήμη RAM διαθέτει, πόση χωρητικότητα έχει και τι ανάλυση έχει η 5.8 ιντσών οθόνη του. Ωστόσο, από παλιότερες πληροφορίες που είχαν διαρρεύσει για την συσκευή, φαίνεται πως το νέο media player της Samsung, έχει επεξεργαστή στο 1GHz δύο πυρήνων.
Οι Κορεάτες έχουν εμπλουτίσει το Samsung Galaxy Player 5.8 με διάφορες εφαρμογές ειδικά για PMP, όπως Learning Hub με ηλεκτρονικό περιεχόμενο ιδανικό για μαθητές και φοιτητές. Ενώ για τον ήχο, το Samsung Galaxy Player 5.8 παίζει μουσική μέσω της τεχνολογίας Sound Alive της Samsung και τα στερεοφωνικά ηχεία του, όσο για το multimedia περιεχόμενο όπως βίντεο, φωτογραφίες κ.α. θα προβάλλεται στην 5.8 ιντσών οθόνη του Samsung Galaxy Player 5.8 χάρις την τεχνολογία mDNIe (mobile digital nature engine).

Δεν υπάρχουν σχόλια