ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νέο teaser της Samsung ενόψει IFA 2012 με notebook

Tο νέο teaser της Samsung που προαναγγέλει τις μεγάλες της ανακοινώσεις στο πλαίσιο της IFA 2012 αφορά ένα… notebook. Με τον τίτλο «Something Smart is coming» οι Κορεάτες μας προετοιμάζουν για μία ακόμη μεγάλη ανακοίνωση στη γερμανική έκθεση πέρα από το πολυσυζητημένο Galaxy Note 2.
Ένα έξυπνο notebook -πιθανότατα ultrabook;- το οποίο, μάλιστα, εμφανίζεται και σε κάποια καρέ του teaser με τη σημείωση «ότι το design του ενδεχομένως να αλλάξει», ενώ φαίνεται από ένα snapshot ότι διαθέτει και ειδικό πενάκι, κάτι που προδιαθέτει την ύπαρξη σ’ αυτό οθόνης αφής, αλλά και των Windows 8 που εκμεταλλεύονται σχετικές δυνατότητες πλοήγησης μέσω touch.
Όπως γράφει το Pocket-Lint, μάλιστα, κάποιοι συνδέουν, ένα video που διέρρευσε πρόσφατα στο Διαδίκτυο και αφορά ένα developer preview από ένα νέο ultrabook με επεξεργαστή Ivy Bridge, οθόνη αφής και Windows 8, λέγοντας πως ίσως σχετίζεται με τη νέα πρόταση που ετοιμάζεται να παρουσιάσει η Samsung. Περισσότερα σίγουρα θα μάθουμε στη γερμανική έκθεση, όπου το εν λόγω προϊόν των Κορεατών αναμένεται να είναι ένας από τους πρωταγωνιστές.
Δείτε το teaser video για το νέο εντυπωσιακό υβρίδιο της Samsung που θα ανακοινωθεί στην IFA 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια