ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

iPad mini γιατί τα θέλουμε όλα στην Apple

Αλλαγή στις ημερομηνία που μέχρι τώρα γνωρίζαμε για το iPad mini event. Φαίνεται πως η παρουσίαση θα γίνει στις 23 Οκτωβρίου 2012 και μάλιστα σε ένα περιορισμένο χώρο στα γραφεία της Apple στο Cupertino. Προφανώς και αυτή η ημερομηνία βασίζεται σε πληροφορίες. Άρα τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα μέχρι να το επιβεβαιώσει επίσημα η Apple και μέχρι να δούμε προσκλήσεις για το iPad mini να στέλνονται στον τύπο.
Το περίεργο με την ημερομηνία 23 Οκτωβρίου 2012 είναι ότι το ημερολόγιο θα γράφει Τρίτη, αντί για Τετάρτη που παραδοσιακά είναι η ημέρα της εβδομάδας που η Apple επιλέγει να παρουσιάσει νέα προϊόντα. Πέρα από το όμορφο rendering της φωτογραφίας που δείχνει το iPad mini όπως το φαντάστηκε ο καλλιτέχνης δεν γνωρίζουμε κάτι παραπάνω από τα γνωστά. Οθόνη 7.85 ιντσών, παραγωγή κατά 50% στην Pegatron αντί για την Foxconn με 10 εκατομμύρια iPad mini στην γραμμή παραγωγής, πιθανότητα να δούμε μόνο iPad mini WiFi χωρίς έκδοση για LTE μοντέλα.

Φημολογείται επίσης ότι μαζί με το iPad mini η Apple θα παρουσιάσει και νέες, βελτιωμένες εκδόσεις του νέου iPad 3. Θα μάθουμε στις 23 Οκτωβρίου, αν τελικά αυτή είναι η ημερομηνία για το iPad mini event. Προηγουμένως οι πληροφορίες ανέφεραν ως πιθανή ημερομηνία την 17η Οκτωβρίου 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια