ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Tο hi-tech ρολόι που θα το αγαπήσεις!

Με μία πρώτη ματιά, τα ρολόγια της Martian μοιάζουν με όλα τα υπόλοιπα. Αν τα προσέξετε λίγο καλύτερα, όμως, θα αντιληφθείτε γιατί θα μπορούσαν να πρωταγωνιστούν σε ταινίες του James Bond. Γιατί όχι και στη ζωή σας, όμως; Τι θα λέγατε, λοιπόν, αν μπορούσατε από το «ντιζαϊνάτο» ρολόι σας να πραγματοποιείτε κλήσεις, να χειρίζεστε τo smartphone σας μέσω φωνητικών εντολών, να ενημερώνεστε για εισερχόμενες και μηνύματα – κι όλα αυτά με το κινητό στην τσέπη, το πορτοφόλι ή την τσάντα σας;
 Αν έχετε στην κατοχή σας το iPhone 4S ή το iPhone 5, να μπορείτε να αξιοποιήσετε τις δυνατότητες του Siri από το ρολόι, ενώ, αν διαθέτετε Android, να έχετε πρόσβαση σε όλες τις φωνητικές εντολές που υποστηρίζει το κινητό σας; Η επικοινωνία των Martian Watches με τη συσκευή σας πραγματοποιείται μέσω Bluetooth, ενώ η αυτονομία του ξεπερνά τις 2 ώρες συνεχούς ομιλίας ή τις 7 ημέρες αναμονής.
 Η εταιρία είχε τοποθετήσει το project της πριν λίγο καιρό στο Kickstarter, επιτυγχάνοντας να ξεπεράσει το ποσό της χρηματοδότησης που είχε θέσει ως στόχο. Τα ρολόγια της Martian είναι διαθέσιμα σε τρεις διαφορετικούς σχεδιασμούς (Passport, Victory & G2G) για να επιλέξετε αυτόν που ταιριάζει με το στιλ σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια