ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Pioneer BDP-150: νέο 3D Blu-ray Disc player

Η Intersys, επίσημη αντιπρόσωπος της Pioneer στην Ελλάδα, παρουσιάζει ένα νέο 3D Blu-ray Disc player, ειδικά σχεδιασμένο για χρήστες smartphone που θέλουν να απολαμβάνουν τη μουσική και τα βίντεο από το κινητό τους τηλέφωνο με υψηλή ποιότητα. Το BDP-150 συνδυάζει τις δυνατότητες αναπαραγωγής τρισδιάστατου (3D) υλικού με μια πληθώρα χαρακτηριστικών, όπως διευρυμένη γκάμα υποστηριζόμενων μορφών αρχείου, ασύρματη επικοινωνία1, αναπαραγωγή δεδομένων ήχου και βίντεο συνεχούς ροής από το YouTube, καθώς και προσπέλαση φωτογραφικών άλμπουμ από το Picasa.
 Αναπαραγωγή τρισδιάστατου υλικού
Συμβαδίζοντας με την ολοένα αυξανόμενη αποδοχή των τεχνολογιών 3D από την αγορά, τα νέα Blu-ray Disc player της Pioneer διαθέτουν πλήρεις δυνατότητες αναπαραγωγής δίσκων Blu-ray 3D, για απόλυτα ρεαλιστική αίσθηση της δράσης σε οθόνες με δυνατότητα προβολής τρισδιάστατου υλικού. Η έξοδος HDMI παρέχει σύνδεση υψηλής ευκρίνειας για βέλτιστη συνεργασία ακόμη και με τα πιο απαιτητικά συστήματα ήχου HD και βίντεο 3D. Πολλαπλές δυνατότητες δικτύωσης και χρήσης υλικού από διάφορες πηγές Το νέο Pioneer BDP-150 υποστηρίζει σύνδεση σε τοπικά δίκτυα και στο Internet, παρέχοντας στους χρήστες λειτουργίες δικτύωσης και πρόσβαση σε υλικό από πολλαπλές πηγές. Εκτός από τη θύρα Ethernet για τυπική ενσύρματη σύνδεση, το player μπορεί να συνδεθεί εύκολα σε ένα ασύρματο οικιακό δίκτυο μέσω του προαιρετικού μετατροπέα ασύρματης δικτύωσης Pioneer AS-WL300. Η πιστοποίηση DLNA σημαίνει ότι υπάρχει δυνατότητα αναπαραγωγής2 ήχου, βίντεο και φωτογραφιών αποθηκευμένων σε συμβατούς υπολογιστές Mac και PC του δικτύου ή σε διακομιστές πολυμέσων. Το BDP-150 έχει δυνατότητα αναπαραγωγής δίσκων Blu-ray, DVD, CD και SACD, ενώ υποστηρίζει αναπαραγωγή των διαδεδομένων μορφών βίντεο.
 Συνεργασία με συστήματα οικιακού κινηματογράφου Pioneer
Το BDP-150 συνεργάζεται ιδανικά με την τελευταία γενιά ραδιοενισχυτών AV της Pioneer. Αφού συνδεθεί σε έναν από τους νεότερους ραδιοενισχυτές AV της Pioneer μέσω HDMI, το Blu-ray player συμπληρώνει την εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας αναβαθμίζοντας την ποιότητα ήχου και εικόνας του συμπιεσμένου υλικού που περιέχεται σε αρχεία από Mac, PC και το Internet, με τις λειτουργίες Sound Retriever Link και Stream Smoother Link. Η νέα εφαρμογή Pioneer ControlApp και η τελευταίας γενιάς εφαρμογή iControlAV20125 παρέχουν στους χρήστες ακόμη περισσότερο έλεγχο στο Blu-ray player μέσω του φιλικού περιβάλλοντος ενός smartphone. Οι δύο εφαρμογές είναι διαθέσιμες δωρεάν από το App Store για iPhone, iPad και iPod ή από τη διεύθυνση www.apple.com/itunes/. Διατίθεται επίσης δωρεάν εφαρμογή για χρήστες συσκευών Android, μέσω του Google Play, στη διεύθυνση play.google.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια