ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νέοι Western Digital Black HDDs ως και 48% αυξημένες επιδόσεις!

Η Western Digital κυκλοφόρησε ένα αναβαθμισμένο lineup WD Black σκληρών δίσκων, προσφέροντας στους χρήστες υψηλότερες επιδόσεις, βραχώδη σταθερότητα και μεγαλύτερο efficiency!
Οι νέοι 2.5" Black WD***3FZEX έρχονται με SATA 6.0 Gbps interface, ταχύτητα περιστροφής 7200RPM, 64MB cache και χωρητικότητες 1TB, 2TB, 3TB & 4TB. Το ντεμπούτο του έκανε και ένα μικρότερο μοντέλο με 500GB αποθηκευτικό χώρο (WD5003AZEX), που απ' ότι φαίνεται όμως θα το δούμε μόνο στην OEM αγορά. 
Τέσσερα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που κάνουν του FZEX να ξεχωρίζουν από τους προηγούμενους WD Black HDDs - ο διπύρηνος application processor με τεχνολογία Dynamic Cache, ο High Resolution Controller (HRC) και οι τεχνολογίες VCT & CPT. Χάρη στο πρώτο, τα 1TB FZEX drives είναι 26% γρηγορότερα από τα προηγούμενα FAEX, ενώ το 4TB model είναι έως και 48% γρηγορότερο σε ορισμένα benchmarks. 
Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε την τιμολογιακή πολιτική που σκοπεύει να ακολουθήσει η Western Digital με τους FZEX. Γνωστοποιήθηκε όμως ότι καλύπτονται από 5ετή εγγύηση απροβλημάτιστης λειτουργίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια