ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νέα σειρά φορητών υπολογιστών Z της Toshiba

Η Toshiba Europe GmbH παρουσίασε τη νέα σειρά Z- την πιο εξελιγμένη γενιά φορητών υπολογιστών για επαγγελματική χρήση. Η σειρά αποτελείται από τους Portégé Z30, Tecra Z40 και Tecra Z50, που διαθέτουν απέριττο σχεδιασμό, διάρκεια ζωής μπαταρίας για μια ολόκληρη εργάσιμη μέρα, ενισχυμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας και κοινό docking ώστε να μπορεί κανείς να επιλέξει μεταξύ διάφορων μοντέλων της σειράς." Η Toshiba είναι πρωτοπόρος στην τάση για αποκλειστικά επαγγελματικούς φορητούς χωρίς συμβιβασμούς," τονίζει ο κ. Matt McDowell, Marketing Director στην Toshiba Europe GmbH. "Με τη νέα σειρά Z, είναι εφικτό να έχει κανείς φορητότητα, επιδόσεις και σταθερά χαρακτηριστικά σε όλη τη σειρά. Έτσι, αγοράζοντας κανείς ένα ή περισσότερα μοντέλα της σειράς Z-έχει μια πλήρη επαγγελματική λύση με μία αγορά.”
Γνωρίστε τη σειρά Z
Οι τρεις φορητοί της σειράς Z είναι πλήρως εξοπλισμένοι με4ης γενιάς Intel Core επεξεργαστές και προσφέρουν επιλογές σε κάθε επαγγελματία. Ο 33.8cm (13.3”) Portégé Z30, με προαιρετική οθόνη αφής, διαθέτει high speed SSD με χωρητικότητα 512GB σε μια συσκευή 17.9mm[1] και ζυγίζει μόλις 1.2kg – που τον καθιστούν ιδανικό για senior executives οι οποίοι ψάχνουν για μια premium, high-powered και εξαιρετικά φορητή λύση που αποδίδει ανεξάρτητα από το σημείο στο οποίο βρίσκονται.
Για συμβούλους, υπεύθυνους πωλήσεων και business executives που ξοδεύουν αρκετό χρόνο εκτός γραφείου, ο 35.6cm (14.1") Tecra Z40 παρέχει μεγαλύτερη οθόνη για να ενισχύσει την παραγωγικότητα χωρίς να θυσιάσει τη φορητότητα. Με βάρος μόλις 1.47kg και μέγεθος 21mm, είναι μια ιδανική  business πλατφόρμα  με επαρκές docking. Ο 39.6cm (15.6") Tecra Z50 είναι ένα από τα πιο ελαφριά μοντέλα της κατηγορίας του. Με βάρος μόλις 1.79kg, με numeric keybord και ευρύχωρη οθόνη, κατασκευάστηκε για εταιρίες design ή μικρές εταιρίες που εργάζονται σε spreadsheets ή layouts – δίνοντάς τους τις επιδόσεις που χρειάζονται όταν δουλεύουν στο γραφείο και την ευελιξία που χρειάζονται όταν μετακινούνται από το γραφείο τους. Αμφότεροι οι Tecra Z40 και Tecra Z50 προσφέρουν τη δυνατότητα high-speed SSDs, και ευρύχωρο HDD ή hybrid drive για περισσότερες δυνατότητες business – επιτρέποντας στους χρήστες να δουλεύουν γρηγορότερα και να είναι πιο παραγωγικοί.
Σχεδιασμένοι για να συνεργάζονται
Όλα τα μοντέλα της σειράς Z-μπορούν να ανταποκριθούν σε κάθε πίεση της επαγγελματικής ζωής  χάρις το Toshiba’s EasyGuard. Το ελαφρύ περίβλημα από μαγνήσιο ενισχύει το σχεδιασμό τους και αυξάνει την ανθεκτικότητά τους. Επίσης κάθε μοντέλο έχει περάσει από αυστηρά τεστ που συνάδουν με τις προδιαγραφές ποιότητας της Toshiba – μεταξύ των οποίων η δοκιμασία HALT (Highly Accelerated Lifestyle Test) του ανεξάρτητου Γερμανικού Ινστιτούτου TÜV Rheinland. Κάθε φορητός έχει δοκιμαστεί για πτώση από ύψος έως 76cm ενώ το πληκτρολόγιο είναι ανθεκτικό σε ρίψεις υγρών έως 30 ml[2] . Όλα τα μοντέλα προσφέρουν έναν συνδυασμό δοκιμασμένων χαρακτηριστικών ασφαλείας, για να προστατεύουν τους χρήστες από κλοπή δεδομένων ή εισβολή – μεταξύ των οποίων και το Trusted Platform Module (TPM), που διαφυλάσσει σημαντικά δεδομένα. Η τεχνολογία Intel Active Management Technology (AMT) επιτρέπει στο Τμήμα IT να παρακολουθεί, συντηρεί, επισκευάζει,  κάνει update και αναβάθμιση στο φορητό υπολογιστή από απόσταση.  Συγχρόνως, το fingerprint reader είναι επίσης στάνταρ σε πολλά μοντέλα για να κάνει το logging ασφαλές, ενώ περιλαμβάνει επίσης και  προαιρετική smartcard interface.
Πλήρης συνδεσιμότητα που κινεί την επιχείρησή σας
Οι νέοι φορητοί υπολογιστές της σειράς Z προσφέρουν μια ευρεία γκάμα θυρών, συνεπώς δεν χρειάζονται επιπλέον adapters ή καλώδια. Είναι πολύ εύκολο να μεταφέρετε και να διακινήσετε πληροφορίες, με θύρα HDMI, τρεις θύρες USB 3.0,  και SD card slot για να κάνετε download πληροφορίες και άλλα δεδομένα. Οι συσκευές μπορούν επίσης να επικοινωνήσουν μέσω Gigabit LAN, wireless LAN και Bluetooth 4.0. Η επιλογή mobile broadband[3] είναι επίσης διαθέσιμη για χρήστες που θέλουν συνδεσιμότητα εν κινήσει. Με Intel WiDi, οι επαγγελματίες μπορούν να μοιραστούν περιεχόμενο κατά τη διάρκεια παρουσιάσεων σε μεγαλύτερη οθόνη. Κάθε φορητός υπολογιστής διαθέτει επίσης κοινό docking, ώστε να συνδέονται οι χρήστες με περιφερειακές συσκευές, όπως εκτυπωτές, high-speed drives ή μεγάλες οθόνες, όπου κι αν χρειάζεται να πάνε.Οι νέοι φορητοί υπολογιστές της σειράς Ζ θα είναι διαθέσιμοι στην Ευρώπη το τελευταίο τρίμηνο  του 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια