ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

PCIe DX1 για την NGFF SSD σειρά της Super Talent!

Η Super Talent Technology, κορυφαίος κατασκευαστής NAND Flash λύσεων αποθήκευσης και DRAM μονάδων μνήμης, ανακοινώνει τον PCIe DX1 SSD
Ο PCIe DX1 έχει διαστάσεις 22,00 mm x 80,00 mm x 3,5 mm. Αν και μικρός σε μέγεθος, είναι αστραπιαία γρήγορος, ώστε να ταιριάξει και να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις ενός server ή κινητού περιβάλλοντος. Η επόμενη γενιά φορητών υπολογιστών μπορούν να επωφεληθούν πλήρως από την απόδοση αυτών των SSDs λόγω της εξοικονόμησης χώρου που παρέχουν. Η 128 MB εσωτερική μνήμη cache του Super Talent PCIe DX1 επιταχύνει περαιτέρω το χρόνο φόρτωσης εφαρμογών και η συνολική μονάδα τοποθετείται εύκολα χωρίς καλώδια.
Διατίθεται σε 32 GB έως 256 GB χωρητικότητες, ενώ υποστηρίζει PCIe Gen2 διασυνδέσεις και ταχύτητες έως και 406 MB/s. Με τη δυνατότητα να παρέχουν υψηλή αξιοπιστία και απόδοση για τα κινητά μέσα αποθήκευσης επιτρέπεται στον PCIe DX1 να ανοίξει πολλές δυνατότητες για τη βιομηχανική και εμπορική αγορά αποθήκευσης. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πλήρη σειρά των Super Talent NGFF SSDs μπορείτε να βρείτε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια