ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Apple κυκλοφορεί νέο φθηνότερο iMac με τιμή από $1099

H Apple προχώρησε σήμερα στα αποκαλυπτήρια ενός νέου iMac το οποίο και αποτελεί το φθηνότερο μοντέλο της σειράς με τιμή που ξεκινά από τα $1099, μια τιμή κατά $200 φθηνότερη από το επόμενο μοντέλο.
Ο νέος iMac διαθέτει οθόνη 21.5 ιντσών με ανάλυση 1920 x 1080 και στο εσωτερικό υπάρχει διπύρηνος επεξεργαστής Core i5 της Intel χρονισμένος στο 1.4 GHz με 8GB μνήμη, 500 GB σκληρό δίσκο και υποσύστημα γραφικών Intel HD 5000. Όπως πάντα ο υποψήφιος αγοραστής έχει τη δυνατότητα να προμηθευτεί μοντέλο με μεγαλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά όπως 1 TB σκληρό δίσκο ή 1TB Fusion Drive η ακόμα και 256GB Flash Storage.
Το νέο μοντέλο είναι άμεσα διαθέσιμο στις Ηνωμένες Πολιτείες και σύντομα αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του και στον υπόλοιπο κόσμο. Παράλληλα διατίθενται και τα άλλα μοντέλα της σειράς με οθόνη 21. 5 και 27 ιντσών.Σύμφωνα με τη φημολογία των τελευταίων εβδομάδων, η Apple εργάζεται πάνω σε μια νέα σειρά iMac τα οποία θα διαθέτουν οθόνη τεχνολογίας Retina όπως στους φορητούς υπολογιστές της εταιρείας.

 Site: Apple Store

Δεν υπάρχουν σχόλια