ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Computex 2014: MSI Booth, X99 και πολλά ακόμα

Επίσκεψη στο booth της MSI μας επιφύλασσε εκπλήξεις όπως η μητρική με το X99 Chipset που πόζαρε 
Το πλούσιο booth της MSI παρείχε πολλά όμορφα δημιουργήματα τα οποία έδιναν ζωή σε demo συστήματα με κυρίαρχες τις μητρικές με το νέο Z97 Chipset της Intel ενώ δεν έλειψαν και οι προτάσεις στον τομέα των καρτών γραφικών όπως η GTX 780 Ti Lightning η οποία παρουσιάστηκε και αυτή με τη σειρά της στην έκθεση Computex. Παράλληλα η εταιρεία ανέδειξε τις ταχύτητες των συνδέσεων M.2 και SATA Express που φέρουν ορισμένες μητρικές της αλλά και διάφορους αντάπτορες όπως ο M.2 to SATA Express adapter, ο οποίος συνδέεται στην M.2 της μητρικής παρέχοντας extra SATA θύρες για τους δίσκους σας.
Η πρώτη X99 μητρική στον κόσμο ανήκει στην MSI και μας την αποκάλυψε ήσυχα - ήσυχα. Το "under NDA" design της φαίνεται από τα heatsinks αλλά και την έλλειψη ορισμένων θυρών στο IO panel ενώ φαίνεται ξεκάθαρα το LGA 2011-v3 socket. Επίσης είναι και η πρώτη μητρική με υποστήριξη DDR4 μνημών έως 2666 MHz (OC), 4x PCIe X16 slots, 8x SATA 6 Gbps, 12x USB 3.0 ports, 6 USB 2.0 ports, M.2 10 Gbps και SATA Express ports.
Από το booth δεν έλειψαν οι όμορφες παρουσίες αλλά και ο Gaming χαρακτήρας με προϊόντα όπως την σειρά μητρικών Gaming για AMD FX και A Series APUs που αναμένονται να ανακοινωθούν επίσημα στην αγορά. Επιπρόσθετα είδαμε και το πρώτο prototype του Twin Frozr V cooler από την MSI για το οποίο δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες. Εμφάνιση έκανε και το Dram PC της MSI με τα κίτρινα χρώματα να κεντρίζουν το ενδιαφέρον των χρηστών, ενώ χρησιμοποιούσε Z97 μητρική GTX 780 Lightning, Core i7 4670K επεξεργαστή.
Ιδιαίτερη μνεία αξίζουν και οι Eco friendly μητρικές οι οποίες με το σύστημα που φαίνεται στην σχετική φωτογραφία με τους μετρητές, δεν κατανάλωναν πάνω από 17,6 Watt κάνοντάς τες ιδανικές για budget PCs και για χρήστες με περιβαντολογική συνείδηση. Την παράσταση εκτός από τις προαναφερθείσες μητρικές, έκλεψαν και οι μητρικές με USB 3.1 πιστοποίηση με τις ταχύτητες του προτύπου να αγγίζουν τα 10 Gbps SuperSpeed+ ενώ είναι φυσικά συμβατό με USB 3.0 και λειτουργεί μέσω ενός 4rd part controller και συγκεκριμένα του ASMedia ASM1142.

Δεν υπάρχουν σχόλια